Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popushite mi ti, tvoja nana, Sejdo Komšić i njegov šef Zlajoglu Gulagumdžija, a može vam se pridružiti i kompletan HDZ s kojim, naravno, nemam nikakve veze, kao ni ti s pameću, realnošću i istinom.
A koji to pet kantona ste vecina da nisi malo pogresno sabrao... Kretenu.
A ti si onaj 24% što je završio HDZ političku školu, ili si prirodno glup pa uvijek isto ponavljaš kao papagaj. Hrvatski narod ima pravo da se oslobodi nacionalističkog jarma. Živio Željko Komšić, naš predsjednik, i SDP.
@Bosnjak Hrvati su vecina u 1.HERCEGOVACKO-NERETVANSKOM - MOSTAR 2.ZAPADNOHERCEGOVACKOM -SIROKI BRIJEG 3.HERCEGBOSANSKOM - LIVNO 4.POSAVSKOM - ORASJE U srednjobosanskom nas ima oko 38% !!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=nKNP9XpI0hA
Opet si zaboravio rabiti terapiju koju ti je psihijatar propisao
Čova sada diktira pravila igre, hahahahahahaha. Tihi je zauzet sa poslovima oko kancerogenog tkiva. Zlatko osta bez guzoliza i guzotera.
Bitno je da je Dudlivoje KUkić doioi K.U.r.č.inu pa je sad pushi do jaja zajedno sa Zlajogluom i njegovim reketašima (Stranka zLa čovjeka), crnokošuljašima (Hrvatska stranka propalica) i pljačkašima & atentatorima (Lojanovići oliti Alijanovići). A pomoći će im i Roderick Moon i njegov MajMoončić Valentin Inzko & co. Dobar im tek ili prijatno, kako god žele!
Sta ovaj bulazni? Koji su to 5 kantona sa hrvatskom vecinom. Pa kad su vecina sto ne izaberu vlast sami sebi nego se kolju ko divlji p...