Bilateralni susreti
0
Čović u službenoj posjeti Briselu
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po kakvom su te zastavom docekali?
...a dronovi sa zastavom bivše zločinačke tvorevine HB lete iznad terena pod Bijelim Brijegom , da li si to osudio Čovke ?
Ovaj covjek kakav god bio za nas Hrvate istinski zeli cjelovitu Bosnu,jedini uspostavlja kontakte sa EU i Natom,ostala dva su jos u 91
sad ce nas strovaliti jos vise...tek smo sad naje.bali kad I'm prenese Kolindine I Dodikove stavove o Bosni...svakako svojih I nema...ljgavi debil
tačno se nečega puno prepao, te puno skakuće i po bosni, po regiji, evo sada ide i u brisel da lobira, da nekoga moli, prije je bio samouvjeren u onom što je radio, sada kao da shvaća da gubi na kredibilitetu, da gubi potporu, te je pokušava dobiti kod bilo koje osobe koju posječuje, al urazumimo se TKO ĆE DATI PODRŠKU ZA FAŠISTIČKE IDEJE
Ovi politicari samo posjecuju druge zemlje, a na kraju nikad nista !
On koristi HDZ BiH u razbijanju BiH jer imati u svojoj blizini bilo kakav koncept multikulture i suzivota za nj je opasno. Iz tog razloga negiraju pravo BiH da bude gradanska drzava mada su sve normalne drzave pa tako Sr i Hr gradanske.
HDZ BiH je uvijek imao klicu radikalizacije BiH Hrvata, stvaranja etnicki ciste teritorije i podjele BiH. Takva politika je uvijek generirana od strane HDZ Hrvatske koji ne moze da raskine sa svojim demonima i politickim konceptima etnija kao dominantnog politickog i svakog drugog faktora.
Čova ide u EU a ne ko Bakir u Pakistan
Sutra cemo čitati stožernikove ublehe,,: BiH ce do konca godine... BiH ce sukladno ranije preuzetim obvezama pristupiti.... BiH ce do kraja zime usvojiti izborni zakon... BiH će .....i mogli bi tako u nedogled, i u beskraj slušati obečanja naj-eUropljanina, ludom radovanja.
ahahahaah coek ima viZije :)
Frajer ne miruje. Stalno na putu. Da mi je samo vidjeti neke rezultate tih putovanja.
Još godina i tebe nema nikada više!
Ovaj bar posjecuje zapadne zemlje, Belgija, USA, dok onaj jado moRe samo kod brke i no name pakistanaca.
tour de covic se nastavlja, trosenje para budzetskih obaveznika i dalje ide i ide, čovjek je jednostavno nezaustavljiv