Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijanovićima dio dati Fahrovoga tala jer oni svakako spadaju u norko-lopovsku grupu. Tako da onda za HDZ ostane dovoljno ministarskih položaja.
jel ovo tema za euro kreteni jedni !!!
treba poturicama odati priznanje,otkad su poceli Hrvatima birati Seydu KOmsica plate u drzavi su porasle,svaka porodica ima po 2 auta,nezaposlenost ne postoji,država se poštuje i voli i izvan 24% loyavog dijela,cijene goriva konstantno opadaju,stanovi se dijele besplatno,itd...polako se ostvaruje proročanstvo o zlatnim kašikama!
Zbog Zlatka će Međunarodna zajednica Muslimane izbaciti iz članstva Bosne i Hercegovine. U uniji će ostati samo Srbi i Hrvati.
dajte Krešića da nam prevede na hrvatski i bosanski šta je Čova reko
moj Zlatko, profesore, doktore, intelektualcu ... olako ti rastavi vladu koju ti je pola svijeta pomagalo da sastavis ali kako ces novu sastaviti, to vise ni puno pametnijim od tebe nije jasno ?! Bosnje, vidite li kakvo vam rasulo profesor dr Zlako napravi ? kaznite vi tu bagru na narednim izborima inace cete stvarno stati i bez to malo drzave ...
Nadam se da će Lagumdžija nakon zadnjih svojih poteza vrlo brzo shvatiti da je loptu dodao potrčkalima fašiste Dobrice Ćosića umjesto bh patriotima. Na istinskim bh patriotima je da sada ne dozvole da prime gol ako su već izgubili loptu. Nadam se da će selektor bh patriota u oktobru ove godine izvesti SDP iz igre jer samo nanose štetu timu bh patriota.
kako polako dolaze stvari na svoja mjesta........
Prešla mu prehlada od Suketa Tihe.
Ko je ovaj Čović?
Čović palamudi, što bi rekli kod nas u Hercegovini.
Dragan Tihic i Sulejman Covic. Bliznaci.
Nama idu dva bošnjačka ministarstva.
Iskreno nikad nisam bio u Bosni ali možda već ove godine je posjetim.
Neće ovo vjerovatno uspjeti, a onda idu izvanredni izbori gdje SDP ide u vječnu oporbu, ali ovaj put kao duplo manja stranka.