Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draganu dolazi Aca, samo hoće li Aca uz nos večini, sa pametnim i konstruktivnim idejama. Svakako ne idejama podjele, dvije škole pod jednim krovom i pljkaćke, baš Hrvata - o raseljavanju se nema šta više kazati. Hoće podržati ideje UZP.a i agresije na BiH?
Krstaška braća! Ponovo u mostaru
Opet izborni zakon
Koliko su hrvati prodane duse... tesko za povjerovati...ali istina.
ne vjeruj latinu nikad
Baš lijepo nek Vučić proslavi proglašenje NDH.
Dakle i daklem i definitivno - Vučić se nesmije petljati u odnose među narodima u BiH. A, tek kada su u pitanju odnosi u Federaciji. Aco, Erdogan ti neće to nikad oprostiti. Zato budi oprezan. Vrlo, Čović je definitivno veći pokvarenjak i od Lagumđije i Ljubića zajedno! A Građani Federacije neće odstupiti nikako, pa ni tada!
Šta je sa džematlijom Bakirom? On sigurno ide kod babe Erdogana?
COVIC prima predjsednika Srbije ...a Bakir kao predsjedavajuci bacen u stranu ili se ne namece .... ili je toliki konj, ili su stvarno na njega najahali UZP-ovci