Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam do neki dan mislio da je on sudija. Kad god ga prikazuje na tv-u, uvijek izlazi iz suda.
HAhaha,dobar dobar :D
Al Capone ,Joseph Bonano,Joe The Boss MAseria su za ovog seljaka koji se 91 potpisivao cirlicom,mala maca.A BAkir ga pustio da radi sta hoce,samo da ne dira njegovo carstvo,bas su se lijepo dogovorili,evo vec 20 godina.
Volio bih da objasniš ovo : " Bakir ga pustio " .... Slijep si ako ne vidiš da Bakira, babinog Žutog, sefovskog miša, šalta kako i kad je kome ćeif .... ! ! !
KAko ne dozvoljava da ga neko salta u dijelovima Federacije gdje su Bosnjaci vecina?Jednostavno ga ne zanima zapadni mostar i Zapadna Hercegovina,kao sto mu ni oca nije animalo,on se posvetio kontroli iskljucivo nad Bosnjacima,koje je privatizirao,tako sto je Bosnjastvo vezao samo za islam kontas(tj Otac mu)ZAtp ja ne zelim da budem Bakirova i ALijina Ovca u toru i zato sam ja Bosanac,zanima me BAnja Luka isto kao sto me zanima Sarajevo,ne pravim nikakvu razliku,necu u Tor!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sada je Dodik na redu. Biće ja pokojnik ( zatvor) ja pukovnik u vlasti na svim nivoima u Federaciji. Biće ga i tamo gdje ga niko nije posijao!
Počela predizborna kampanja sa djecom! Daleko ćemo dogurati sa ovim " mojim" načelnikom!
izgleda da hudi bakir ne može bez ministra četničke sigurnosti!
jedi govna i ti covicu :)
_I_
Fak ju
Zeljko Samardzic -Posle duge veze Ko da slusa vesti kada je vec ocigledno necemo se sresti, drugo mi je sve svejedno posle duge veze k'o da vreme stalo je a uvek ima posle, tesim se Posledice srece hoce nazad da te vrate ne zna srce gde si, zelje te u stopu prate posle duge veze sve su krace obmane uvek ima posle, a ima i pre Ref. U oktobru bice u novembru u novembru bice u decembru bice bolje sto me vise loze meni gore biti ne moze U oktobru bice u novembru u novembru bice u decembru bice bolje sto me vise loze srce mi bez tebe ne moze Posle duge veze hrabrost mi je slaba strana koraci u mestu, precice do starih dana ne pale se svetla tamo gde je vecni mrak te iskre u oku nisu znak Nemam druga posla nego drugoj da se pustim tamo gde si posla, tamo bih da dusu spustim posle duge veze sve cu krace obmane uvek ima posle, a ima i pre
Dragne, baci sisu da se igramo, igramo...ooo
Alija je Bosnu podjelio na pola .Njegov mali treba podjeliti federaciju i Izetbegovici ce odraditi najbolji posao za srpsko-hrvaske fasiste .A Bosnjaci postaju evropski palestinci-narod bez drzave
Od novembra do novembra, od izbora do izbora. I tako vec 20 godina.
Tako je, gospodine Dragane :)
Nikaa bolje plaćene zabave-igre. Dobro se naplati, bogati se, nikome se ne polažu računi, ni protiv koga se ne vode nikakvi postupci za nerad, korupciju, krađu i sl a igraju se do bola. Narode ovo si tražio ovo i imaš. Jezik za zube! Do daljnjeg.
čoviću ko je napao povratničke kuće
apsolutni gospodar politicke scene u bih je LOKI, on zavadi, izmiri - koga hoce, dobar je sa svima a svakog bi izdao prvom prilikom uz opravdanje interesa politike tajkuna ..... ovdje treba TOR sa maljem da to rješava ..... iskreno sam za svaki pomak u korist države ali i ako ovo radi iskreno cak sam spreman podržati, ali kako on promijeni partnere ko god mu se zamjeri, samo jedan mig 21 bakiru i ode partner kuci .... odnosi sa miletom su još najbolji i sve se radi da i on udje u vlast-ako i ne uspije to onda ce gurati izborni zakon da zapiša teritorij hercegovine kao iskjuciv teritorij što bi bio uvod u treci entitet što ne treba dozvoliti i treba biti oprezan .... samo pozitivne ideje dolaze u obzir a mora se demokratizirati hercegovina i segregacije ukinuti i svaki vid napada na povratnike i sl...a on to može ako hoce .... ko se ogradio od napada u katolickom korpusu NHS niko, osim nacelnika te opcine .... znaci puštaju to ...
Ovaj vrlo vjesto koci bilo kakav napredak zemlje stalno se baveci kombinatorikama formiranja i rusenja vlasti.Dragane,umijes li ti ista drugo osim toga?
Dobro je - godinu dana poslije izbora. Da li vas je stid?