Komentari (680)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa rijesit ce se, sve sto ima putovnicu, a zivi ovdje u BiH ode u Njemacku, Austriju itd. Znaci sami ce se rijesiti....
Ovi što nemaju putovnicu ostat će ovdje da izaberu Komšića. I ko da gledam za dvije godine takvi će opet zapalit Predsjedništvo.
@Norid33....... A mene zanima zašto se Zekerijah Komšić nebo kandidirao za Bošnjačkog člana predsjedništva, pa tamo je njegova baza i biračko tijelo ...???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Muslimani,glasajte za Komsica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tako cete ojacati BiH,samo to je opcija,samo naprijed!!!!!!!!!!!
To ce samo da dovede do nereda i konacnog raspada BiH tako da samo glasajte
Svi su izgledi opet će gorit zgrada Predsjedništva. Tako je bilo zadnji put kad su Komšića izabrali.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
najveci krscanin HercegBosne a i sire
samo malo vam granice zatvore Hrvati malo Srbi i vi počnete zavijat ko vukovi od gladi,lako je s vama,sami sebe počnete jest ko 93,zavrnut plin i vi promjenite lavež i režanje u zavijanje
odpojite Hercegovinu od Bosne kao i Češku od Slovačke--to će se desiti
Malo o Covicu kao covjeku i karakteru. https://faktor.ba/vijest/covicev-profesor-dragan-me-istjerao-iz-mog-stana-i-mostara-278992
A jesi i nasao portal, podanici SDA-u. Smece od portala
@Neodoljivocom Sta hocete ovim da kazete? Da je intervju sa ovim bivsim profesorom izmisljen?
Trebao bi Covic realno da sagleda stvari u smislu da je ovo priznata zemlja BiH i da je i normalna pojava da narod nastoji izabrati onoga koji nije prikriveni protivnik ove zemlje i koji radi i javno i tajno na rusenju ove zemlje kao sto to radi Covic. Onda neka shvati o cemu se radi i prihvati na pristojan nacin i ne reaguje sa prijetnjama i ucjenamana, ako on nije osoba koju narod ne zeli za clana predsjednistva.
Ma šta nas briga što vaš muslimanski narod ne želi Čovića za hrvatskog člana predsjedništva, vi sebi birajte koga hoćete.
Pa nije Čović pozivao na rat da se riješi stanje u državi, kao što vaš Reuf poziva muslimane da se pripreme
Jel normalno da stanovnici Francuske glasaju za koga hoce? Jeste! Jel normalno da stanovnici SAD glasaju za koga hoce? Jeste! Jel normalno da stanovnici Hrvatske i Srbije glasaju za koga hoce? Jeste! Jel normalno da stanovnici BiH glasaju za koga hoce? Nije, mi smo posebno!!!
Ovo je država TRI naroda barem po ustavu, i tako se treba i glasati, a ove što si nabrojio nisu.
sudbina hrvata je rjesena samo sto tebi niko nije javio ,a to su uradili tudjman i milosevic a zapecatili karadjic i boban,e trebao si se tad buniti klosaru klosarski
Potpis cirilicom je doveo na pravi trag srpsko ruskog saveza, a nikako do EU vrijednosti niti neke moderne BiH, kako se Covic izjasnjava.
Koga lazete vise , Hrvatska se odrekla i JAVNO izjavila da nema ništa sa hrvatima iz Bosne a to im je bio preduslov za ulazak u EU ..
Cigosu, buducnost croata je u deutschlandu!!
ima ima i te kako. ima vas 8% a hocete da dirigujete kao da vas je 50% e nemoze vise.
Sto nema?
Dok ne bude jedan gradjanin-jedan glas ovi nacionalisti ce kuhat medjusobno i uzimati pare od stoke,pardon od naroda
rjesit ce se Bosna tebe