Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogo je cirilicni Chovke i Hadzi Dinu povesti na univerzitet Melburn, da polozi koji ispit dok je tamo!
KOLIKO JE OVAJ BUSINESS UGOVORA DONJEO SA SOBOM IZ NOVOG ZELANDA I AUSTRALIJE?
Imal jos kakva ekkurzija da covic ode.. nije sav svijet obisao .. hajmo da radimo i placamo akcize i poreze na sve zuvo da nas covic moze svijeta obic umjesto nas
Ovaj i njemu slicni ovu zemlju vode u totalnu propast...
Samo mene zanima kakve mi to odnose imamo sa Australijom da ovo smece je 15 ako ne i vise dana tamo
Cijena ulaza i mjesta po osobi u Melburnu na svečanom skupu Hrvata i Dragana je koštala svakog prisutnog 940$. Pa ko je htio - taj se i izpružio! Samo se nezna koome idu te pare!
Koliko je bila ulaznica za šou sa Hrvatima u Australiji. Kome idu te pare i hoće li biti oporezovane kada Draganu stignu i BiH. A možda će u diplomatskoj prtljagi proči " neopaženo"!
PS. Hoće li Dragan uzeti i dnevnice od sviju iz BiH ili je otišao privatno. A kau da mu je ekipa u pratnji pozamašna. Naravno o naš pučki, trošak!
hebe nas i trosi pare hahahaa pisaj po naroduuuuuuu
Preko državne grbače se ide na putovanja.
Jel ovo motka za janjetinu?
Razumijem potrebe za dplomatske odnose sa Australijom i Novim Zelandom, ali zbog cega je ovaj klosar tamo na racun poreznih obveznika?
Dosadio shoping u Rimu pa usput posjete papi, naravno na racun poreznih obveznika?