Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti da si bitan izabrali bi te u predsjedništvo!!!😂😂😂😂
@lale gator Ovo je napd na Dejton i poziv na promjenu Dejtona. Prije Dejtona tzv RS nije postojala.
Nebi prosli ni malo bolje da nema uplitanja, mozda bi izgubili kompletnu dalmaciju. Bosnjaci su jedini ratoborni originalni Evropljani. Sa stapcima su JNA iscrpili na predaju, psani HVO presli liniju bez pucanja :D....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav licemjer, lafo hoce u evropu gdje vlada demomratija a zajedno sa svojim bratom dodom vrsi drzavni udar na "svoju" drzavu.
@100200300400100 sve rade da ne udzemo..jer bi valjalo polagat racune.
Ma dosta je vise ,dajte nam puske na revers svima i da se zavrsi jednom za vazda...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prevaranti. Cvetković-Maček, Milošević-Tudzman, Dodik-Covic
pogan li si čovke, pogan!
BiH je suverena država,koju najviše ugrožavaš ti,tvoji UZP ovci,Dodo i njegovi genocidaši.Građani BiH su saglasni da nam možete pušiti do mile volje.Pa izvolite obojica.
Molim uvažene urednike da ovom smradu ne daju medijski prostor. Pred nama su dvojica separatista koji bi u svakoj uređenoj državi bili uhapšeni za pokušaj državnog udara.
tako je...u predsjedništvu dva Bošnjaka i jedan Srbin a Bošnje našle da pametuju
Kako god bilo ali ti Covicu neces nikada vise biti u Predsjednistvu. Ni ti ni bilo ko iz HDZ-a. Ko god nije u HDZ-u od Hrvata on je pravi i legitiman Hrvat. Dokazano u praksi.
Dodik i Čović su jedina dva moderna, evropska političara u BiH, ovi drugi su sve sami radikalni nacionalistički ublehaši....
@saba2 ubise se od modernosti
Uvijek su se voljeli... nece vise da kriju ljubav dushe
Magarci trebalo bi vam svima stopirat place vidili bi onda kako se nalaze rjesenja za sve,sram nek vas bude
Dao bi 2000 eura da ga samo 2 minuta isamaram. Tako mi ovaj covjek Agresiju povlaci
Vrati rijeku sto si ukrao da BIH napravio kucu.Crni Dragane
Suverenost po srbima i hrvatima je da srbi i hrvati odlučuju za sve a da bošnjaci budu tu samo kao radna snaga i generator novca za srpskohrvatske snove...
@Satoshi Nakamoto suverenost je da ustavni sud drzave BiH zaposljava domace sudije a ne strane. Suverenost je kada domaci demokratski izabrani politicari imaju vecu vlast od stranih ambasadora.
@Satoshi Nakamoto Mogli su u Jugoslaviji.... nikad više! Molim uvažene urednike da ovom smradu ne daju medijski prostor. Pred nama su dvojica separatista koji bi u svakoj uređenoj državi bili uhapšeni za pokušaj državnog udara.
Kopile
Gnjida
#Teško nama s vama#