Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam izbore pa ponovo glasati za komsica.
E nek si nam rekao, sve ti vjerujemo! Prije smo vam na zalost vijerovali ali sada smo puno oprezniji. Smece jedno!
I mi Hrvati to jedva cekamo, sta god je on rekao da Hrvatska nece uraditi to je Hrvatska uradila u rekordnom roku
Sve je učinio da Komsic bude iza izabran a na tome dalje nastavlja
Krivousti,općio ti sa svojim mrtvima dabogda
mamu ti svoju covicu oplodio, pa da se rodi bivo
Evo svi ti vjerujemo,inace si covijek od rijeci
Prvo ti nisi zadužen za vanjsku politiku, drugo ko trebi i slične tebi daje za pravo da ideš bez saglasnosti država i još to od naših para, treče kako si ušao u BiH bez PCR testa na COVID itd iotd.
Išli da pitaju Vučića boli li puno primanje u Bijeloj Kući.
Znaju i svi lajici sta vi smjerate i dogovarate, ali vam nece proci podjela... malo vas sposobnih hoda ovom okupiranom zemljom.. polako. Sramit cete se kad-tad. Nakon ove beogradske veceri, sumljam da je Covic "legitimni" hrvat, nesto tu smrdi.
pa logika je ako je susret prijateljski da je onaj koga nisi pozvao neprijatelj
Najsmijesniji su mi komentari "kad se odvojimo" Prvo, od cega cete se odvojiti i kojim to pravnim mehanizmom? Drugo, ko ce vas iz svijeta podrzati u tome? Mozda onaj klaun Milanovic? hahahahahaha I trece, tom vasem licemjeru Covicu nigdje ne bi bilo bolje nego u ovakvoj BiH, sta bi on predstavljao u Hrvatskoj? Bio bi iza resetaka odavno.
Šipu ga malo.
Hehehe kako vas lijepo uzimaju Bake , Čovke i Dodo a da niste ni svjesni. Predizborne igrice i dizanje tenzija u punom jeku i sad u Novembru poletite svako svome toru . Samo se nadam da čete jednog lijepog dana progledati goveda bosanska...
Znam ti si toliko dobar mars
Vlasnik nekoliko optuznica pred drzavnim i kantonalnim sudovima za zloupotrebu polozaja, mito , korupciju, nenamjensko trosenje javnog novca, i dalje na slobodi
e moj dragance, sa ovim si odlaskom kod hasuma sam sebi postavio komsica za hrvatskog clana u predsjednistvu. bilo je malo dileme da radi fini i posteni hrvata , a ima ih jako puno, dozvolimo da izaberu sebi predstavnika u vrhu, sad je to sve palo u vodu. radi se test pilot u krajini i dosad ima 100 hiljada glasova. pa ti tjeraj po svome i dalje. poz. iz krajine
Tebe odavno više niko ne hebe ni dva posto,samo tražiš načina da se uslikaš i da nešto kažeš.Niko ne radi bolju kampanju za Komšića ko ti..dok je tebe glasamo za Komšića..
I mi ćemo ti prijateljski opet Komšića izabrati u predsjedništvo