Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj nepismenog čovjeka engleski ne zna, na sastancima slusalice nosi ko da se prica na 12 jezika a ne ENGLESKI
2021 godina, frajer predstavnik jednog naroda i ne zna beknut engleski
Jest meni glupo što naše lidere natjeraju da stave slušalice na uši. :))))))))
Kad Čović progovori pola sarajeva ide u ljekarnu po apaurin.hahahaaah
Little Trump wanna be.... If I don't win?! No one will!!! Little shit!
Sve će vam ovo biti đaba. Novi Izborni zakon po volji Čovića neće Parlament usvojiti, a nakon toga Čović treba zvati Ljubića pa zajedno u zasluženu mirovinu.
Gledaj dobila sa slusalicama, pa hajvanu jedan nauči engleski ,bruka I sramota
1000 godina se spominje Bosna, i jos 1000 ce se spominjat. Dok je Bosnjaka bit ce Bosne i Herzegovine. A ne obrnuto.
Vjecni optimist
Uvijek na engleskom a slušalice ne skida s glave
Dragan Čović je koristio utamničene bošnjake za prisilni rad, to znaju Nelson i Šmit. Zbog takvih stvari su mnogi njemci robijali. Umjesto da o tome piše ovaj usrani portal prenosi njegove ucjene i prdimahovinu. I, hajd povjeruj ovom portalu da ne radi za interese UZP okupljnog oko propalog projekta HZHB.
Babo ti je UZP
Džaba lobiraš moraš nešto i dati, a ne samo tražiti ta sebe..
Ovo Covic ko da govori ako ne bude po njegovom da je ugrozena stabilnost, pa eto nakon izmjena zakona da se radi na stabilnosti. Covic je izgleda sa rusima dogovorio ako ne bude po njegovom da ce dici policiju u HNKantonu, a rusi ce ga podrzavati, kao sto dodika podrzavaju, a i puno je pregovarao sa njima zadnjih dana, sta vi mislite
Nema vise SFOR-a kao 2001 da se suprostavi Hrvatskoj samoupravi, nista, onda OS BiH moraju vracati ustavni poredak, a Covica i njegovu elitu u zatvor, al on ce pobjeci u Hrvatsku gdje je vecinu vremena, kao Ante Jelavic
Nema tebi skutore nista cvili i dalje
Gdje ti je mrtvi jaran Bake