Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usvajanje ovog drzavnog budzeta u CETVRTAK jedino i samo ide u korist genocidnoj tvorevini, a to je cilj spirica, unistiti drzavu BIH- u! ZNACI DA AKO SE PROPOZIRANI BUDZET SPIRICA KOJI PREDSTAVLJA GENOCIDNU TVOREVINU NE USVOJI GENOCIDNA TVOREVINA CE DOZIVJETI KOLAPS ! Vidjet cemo KOLIKO SU LAGUMDZIJA, ZLATKO KOMSIC I FAHRUDIN RADONCIC PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE i dali ce GLASATI KO STO BI SVAKI PRAVI BOSANAC URADIO A TO JE PROTIV USVAJANJA BUDZETA KOJI SRPIRIC PRAVI DIREKTNO KO UDAR NA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU i NJENE INSTITUCIJE ! Znaci nece biti uskoro ni plata za funkcionere drzave Bosne i Hercegovine, institucije, kulturu, sport itd! Drzava BiH-e NECE VISE MOCI FUNKCIONISATI sto je PLAN genocidne tvorevine ! A TO BEVANDA JAKO DOBRO ZNA ! Bevanda , lagumdzija i radoncicu, jeste LI I VI DALI SVOJU GU.ZU dodiku i spiricu ZA FOTELJE I VLAST ?!
SIPA nema budzeta za funkcionisanje, kupuju se LUKSUZNA AUTA na budetu DRZAVE VISOKIM FUNKCIONERIMA genocidna tvorevina otvara predstavnistva od drzavnog budzeta RBIH-e i LOBIRA PROTIV SUVERENE DRZAVE RBIH-e A ovi PAPCI IZDAJICE NA VLASTI CE GLASATI ZA BUDZET KOJI CE UNISTITI DRZAVU I NJENE INSTITUCIJE ! Hajvani jedni bijedni, hajvani i izdajice! Podrska SDA ! I PO NIKAKVU CIJENU PRISTATI NA OVAJ BUDZET KOJI JE DIREKTNI UDAR NA DRZAVU I NJENE INSTITUCIJE !
A SAD ADIOOOOOO.......... I KO ZNA GDJEEEEEE .......... I KO ZNA KADDDDDDD..............
je tu da rasturi drzavu, da zagospodari FBiH i da crpe sve moguce rezerve. Pogledajte samo da kad su oni usli u BH Telecom, od tada su poceli nastajati sve sami problemi... Sta je sa EPBiH i 37 miliona maraka gubitka.... Vratio se Valter i j.... nam je ma.t.er za sva vremena izgleda!
ne ljuti se!
Bilo bi smješno da nije žalosno to da ovaj Dodikov potrčkalo komentariše poteze jedne najdržavotvornije i najozbiljnije političke partije u BiH kao što je SDA BiH, plus uz to iznosi laži da se može SDA isključiti iz vlasti a i sam zna da ne može. A opet njegove ijave i ne uzma neko zaozbiljno jer i budala zna da prostitutka nije vjerodostojna da priča o poštenju i principima. Žalosno da nemože žalosnije. Samo me interesuje da li ovaj kvazipolitičar misli da smo mi naivni kao 1992 ili zna da nismo ali eto hoće frajer da zabavlja mase svojim izjavama.
\'\'Ponosan sam što sam kao če.tnik učestvovao u ratu u Hrvatskoj i BiH\'\' - Tomislav Nikolić \'\'Tomislav Nikolić je čovjek kojeg mi moramo uvažavati\'\' - Zlatko Lagumdžija maj 2012
Stvarno ja vise ne znam sta je ovom Bosnjackom narodu pa ne vole svoje a vole tudje ljude,politicare,stranke pa i lopove ili neznalice.Pa zar ne vide da cemo doci u predratnu situaciju da necemo moci ici u dzamiju i da cemo se izjasnjavati kao srbi,hrvati ili neopredjeljeni. Treba im pokazati na izborima da ima nas muslimana dosta jos uvijek.
SDP je srpska stranka, vazal SNSD-a i Maršala Dodika, a ti si nag-už.eni balijica.
SDA i nije trebala ulaziti u vlast, nije joj tu mjesto. Ovaj Savez je preko svojih poslanika uradio vise kao opozicija, nego ovi zelenasi tokom vlasti.Apsurd u zemlji cuda
Udarila sva KPJ zajedno da naprave državni udar, a glupave Bošnje likuju
Dragane Covicu ti srbine, DA TI NIJE OSJEMIO MAMU genocidas srbin, tata borisa tadica, LJUBOMIR TADIC !? Puno BREEE nesto licis na NJIH DVOJICU !
pA ZAR NE TREBA KONCENZIJUS KO UVIJEK ZA SESTORKU ? Ovdje NESTO JAKO SM*RDI NA D I K T A T U R U I NASILJE i PODVALU KO I PLJACKU ! TO SE NAZIVA SILOVANJE OD 5 POLITICARA, DRZAVE I NJENIH INSTITUCIJA ! OZNACAVA SE KO DIKTATURA I NASILJE ! HOCE PET POLITICARA SILOM USVOJITI BUDZET KOJI JE PROTIV DRZAVE ! PA GDJE TO JOS IMA ? SIKTER !
Da hoće da ovi trutovi iz SDA da izadju iz vlasti. Meni ne trebaju, SDP je Bosanska stranka. Komšić je moj predsjednik.
vraća se čovik braći, i do 92 se potpisivao čirilicom, ek se ercegovci bave njime
Eto dragi muslimani bosnjaci ostat cemo bez i jedne pro muslimanske stranke u vlasti. Sad ce se Zeljko i Zlatko i Dragan i Milorad boriti za nasa prava.