Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sipu ga
Ulicnim pritiscima… moj dragane nisu ti svi bosnjaci ko konakovic pa da ti odmah daju za komadic vlasti
@gouser Jel realno sta si napisao
Ti si zlocinac koji je vec davno izgubio vjerodostojnost.
Otići ćete i ti i Šmidt na popravni u p. m.
Covic ce uci u istoriju kao jedan od najkriminalnijih, najkorumpiranijih, najmanipulativnijih i najantipaticnijih politicara ovih prostora. Ne gine mu najgori dio politickog smetljista, a nadam se i mnoge godine u zatvoru koje je apsolutno zasluzio zbog prevelikog jada i problema koje je sam uzrokovao.
a kako je anto jelavić pokušao aktivirat hz hb,kako je završio,na kraju češ i ti ,mozda,pokušat isto pa češ podvit rep i zbrisat u lijepu vašu,nečemo mi dozvolit ni tebi čoviču ni šmitu ni eskobaru da napravite u BiH PALESTINU2.,zajebite to
Et'! I kako čovjek može biti da mu ne opsuje?
A kako ce tek izgubiti vjerodostojnost ako podlegne Apartheid pritiscima UZPovca??
Osijedio i Čović vrijeme je penzije 😀😀
A , ti ...štovatelju uzp-ea i čilirićaru , jel tako breee..Draganće ,...ti ćes ostati verodostojan nacional-apardhejdskoj politici..(bree...)...i to bi trebalo da svako na svetu uvažiii...(oj...breee, Draganće.., bree..!!!!)..?
Etno partije zele po svaku cijenu da nastave svoju dominaciju. Njihova politika je krajnje retrogradna i vidi se kroz sva stradanja, stratista i siromastvo u zadnjih 30g. Konstsntna zelja za etno homogenizacijom, teroterijalizaciojom i neovisnoscu etno oligarhije od drzave iz koje crpe legalitet....vidi samo u ratove i nestanak BiH i svih nj etnija
Za nagradu, sto je podlegao pritiscima, mozda Smita uzmu za clana komisije za izbog najbojeg cevapa i to ce mu biti najveci domet
Vi se necete popeti na tron ponovno makar eskalirala situacija van kontrole. Poslušajte govor Suada Kurtcehajica, pravnika kako ukazuje na probleme HDZ politike. Bosna i Hercegovina ne smije postati evropska Palestina, obaveza ne svakom patriotu da ustane i spriječi nacistička rješenja Evrope.... i poslije rata je rat -Izet Nanic
Bosna i Hercegovina mora opstati u svojim granicama suludo je praviti raskol između nekada zajedničkih prijatelja u ratu za BIH Evropa treba da prvo intervenira u Rusiji mislim na RS.. poznato je da smo se mi sa klixa cesto sprdali na Dodika a sada vidimo da zaista on njima uvodi sankcije RS u ovom slučaju je veca država od BIH to se ne smije desiti!!!!
po faci se vidi da je Lopina....
Kao i Sebiji. Gdje vise ta diploma????
Podleći pritisku ulice ili pritisku pantovčarskog uličara, pitanje je sad.
Gospon Europejac misli da nas Bosnjake moze ponovo zatvarati u logore, koristiti kao robove, pljackati, silovati i bacati u jame, ..... Nikada vise nenaouruzan cekati koljace na kucnom pragu!
Čova ideš prema Irskoj za Prletom polako ali sigurno...
Šta znači :" Schmidt će do kraja izgubiti vjerodostojnost .."?! Pa ili je vjerodostojan ili nije...odluči se Dragane skim si i šta si, nema više tolerancije za tu dvoličnu politiku, to je završilo.Odvešćeš bosanske Hrvate u propast.