Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanci nisu poslali svog predstavnika. I ne treba. Što će među ovim šupačkim kvazipolitičarima. A za krelca posrbicu vučića je zadužen gospodin Tachi iz Republike Kosovo
Boošnjoooci šalju u Kalifat kod braće him iz ISIS
@DzemalAvdic A sto je tebe stid sto si valšina...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto covic ce nam donijeti prosperitet sa svojom kurcarevickom
Divni Brijuni...toliko.
Slovenci zabranili koncert Tompsona u Mariboru, a Covic ga organizuje!
Zamisli drzavne delegacije koju predvodi najveci kriminalac te drzave! Slovenci su nedavno zabranili koncert Tompsona u Mariboru, a Covic ga organizuje! Kad stranac ode u Mostar, onda vidi poruseni Mostar koji, ni 20 i kusur godina, nije obnovljen. A onda ode pred Covicevu hacijendu, nikla vila u siromasnoj zemlji poslije rata i sve mu bude jasno.
Hasim Taci legenda a zvaljo Vucic grize sam sebi ljuske od pakosti
Ovi nasi su mogu reci katastrofa od politike.Sve tucmalj do tucmalja.Sa kim li ce Kobilda zanociti
BejHa nikada neće ući u EU. Jednostavno EU ne želi islamske teroriste u EU. BejHa tačnije Trokutistan će ostati izolovan
sestru ti tvoju Dzemale
Moja sestra ima brkove jarane moj. Šta sam ti ja kriv zato što pišem istinu koju ti ne možeš da podneseš.
G7 na aparatima.
a slijedi after parti...droga, alkohol prostitucija i sl...
Lijepo je vidjeti na ovaj način naše vođe kako se druže u miru i sa željom da nam svima bude bolje. Ovaj sastanak ulijeva visoku dozu optimizma u mene.
Hvala podrska Sloveniji ka izlazu.
HRVATI NOSITELJI EVROPSKIH VRIJEDNOSTI!
Čudo mu Pahor za podršku BiH nije tražio piranski zaljev. Pa imaju i drugi na ovim prostorima neki9h zahtjeva a ne samo Hrvati ! :)