Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva fašista!! Jedan gradi zice oko granice adrugi nedozvoljava izbore u mostaru ! Ima li neko drugo ime za takve ljude osim fašisti!
Treba iskoristiti svaku priliku i reći šta su Bošnjaci kao većinski narod u BiH učinili malobrojnijem ali konstitutivnom hrvatskom narodu
Zlobnici
Zbog neustavnog i nedemokratskog Izbornog zakona Hrvatima -......... Ako 10 puta ponove laz da je izbor Komsica « neustavan » hoce li 11ti put postati istina
Čović je uvijek isticao otvoreno da je bih njegova država, uvijek varta sa njim.... I opet su bh muslimanima draži srbi i njihov lider dodik.... Geni su čudo koji oni nose u sebi
Orban je jedan od najomiljenijih politicara bh muslimana, dijaspora se ne računa
Covic u naredne 4 godine nebitan lik , dva prsta mora dizati i pitati Komsica ako nesto zeli
Ovaj Covic nosi zastavu Bih sa sobom,a u biti je gori od Dodika
"Neustavni i nedemokratski izbor" , ako je tako onda daj demokratski princip, 1 čovijek, 1 glas, tek onda ćeš vidjeti gdje se nalaziš. Prije četiri godine si izabran po istom zakonu, a sad pizdiš. Da si imalo BiH stavio u prvi plan, a nisi, nego UZP, sad bi bio u fotelji predsjedništva. Pamet u glavu, al izgleda da si ti daleko od pameti.
UZP ne miruje !
Javitw Orbanu da je Zeljko nabio Covuca nogom u guzicu i pravo u Bregavu dobacio!:))
Kukasti i strelasti krst jasu zajedno!:)))
Ovdje skidam kapu Čoviću za dekoraciju !
Zamisli sad dogovori Komšić sponzorisanje Dana kosidbe na Kupresu? Ode tamo...i bude najbrži. Mislim da bi se Dragan ubio na pozornici. Ili bi otrov popio ili s fenom uš'o u bure.
AKO ORBAN BUDE STA KENJAO, ODMAH 16 INSPEKCIJA DNEVNO U ENERGOPETROL I DA SE ISPITA KAKO JE INA-MOL POTKUPILA TIHICA I HADZIPASICA. ISTO SU URADILI MUCKU SA ENERGOPETROLOM, KAO I SA INOM.
INA MOL JE MADJARSKA GOSPODO, A SAMIM TIM I ENERGOPETROL.
@Chmoljojeshuptchina Madjarski MOL je vecinski vlasnik INA.