Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca greška SDP-a i ostalih manjih stranaka je koalicija sa SBB-om. Tako da SDP-u ne predviđam blistavu budućnost.
Da ti bi, pa znao je narod za savez tebe i šćepa pa su zato izabrani Komšić i Džaferović. Vas dva smutljivca ste ispušili, džaba si mu novnu punio oglasima i reklamnama centara za obrazovanje, Central osiguranja. Moj čovke ti sa brabončićem možeš biti partner samo u krevetu ..:)
ehehehehh .. pa oni i jesu partneri planirani za vlast .. odgovara on covicu itekakko samo je mislio da ce imati vecu podrsku bosnjaka ... ali uci ce tu u vlast ili sda ili sbb sdp itd ... sve su to Bolesnjacke budale Spremne da ispunjavaju zelje covicu i dodiku...
navlaci ih covic da budi sto kooperativniji prema hdz
BiH Uber Alles!!!!
"U subotu sam se sreo s Fahrudinom Radončićem u restoranu. Bio je sastanak. ..... HAHAHAGAHAHAHAsastanak u restoranu, i ovaj misli da ga nećemo za uši , ..... sve je do jednom
Dragi covicu pa ti sve sa najgorim ja Dodik ja Scepo,od zla oca I Jos gore majke
A šta ste vas 2 gubitnika na tu temu uopšte mogli razgovarati !?
Pitaju me juce u Vukovaru gdje je Čović a ja velim u Grudama!!! Kažu, sramota!!!
Dva najveća gubitnika na izborima da nešta sad pametuju. Sikter
Podsjetimo da je na jučerašnji dan, 17. studenog 1461. godine, u Crkvi sv. Marije u Jajcu papinskom krunom okrunjen posljednji bosanski kralj Stjepan Tomašević (1461.-1463.), a Bosna od Pape priznata, prenosi jajce-online.com
Turska ulaže mnogo novca da bi podržala islam u Bosni i Hercegovini te da bi ponovo izgradila svoju osmansku baštinu. Međutim, Turska ne samo da financira džamije, nego investira u energetski sektor, infrastrukturu, banke i telekomunikacijski sektor. Radi se o utjecaju i moći”, piše autor članka pod nazivom “Erdoganizacija Balkana” koji je objavljen u njemačkom listu “Die Welt”.
Radoncic jeste Srbijanska sluga :)
 Uvjeren sam da će se postići trajna politička stabilnost u Bosni i Hercegovini tek kada Hrvatima bude zajamčeno da mogu birati svoje predstavnike. Bošnjaci i Srbi to već ionako mogu. Na kraju krajeva, imamo kao primjer Belgiju, u kojoj se nalaze institucije EU-a i NATO-a. Tamo tri jezične zajednice imaju svoje parlamente i vlade, a imaju ih i belgijske regije.
zato Ćović izabra Šćepu
Da budem konkretan, mogao je uglavnom bošnjačkim glasovima za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda umjesto Željka Komšića biti izabran i netko drugi. Stvar je, dakle, u tome da je prema sadašnjem izbornom zakonu moguće da jedan konstitutivan narod drugome, znači Bošnjaci Hrvatima, bira člana Predsjedništva. To je kršenje duha tzv. Daytonskog sporazuma i time Ustava Bosne i Hercegovine. To se odnosi i na izbor predstavnika u Dom naroda Parlamenta Federacije 
ma pojma nemaš ili ne možeš da shvatiš
Posskok Tako su i Hrvati Grahova Drvara i još nekih opština Srbima birali člana predsjedništva i glasali za Dodika, to ne spominjete a što li ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Politički i medijski promotori rušenja tronacionalne BiH u svojoj besrupuloznosti ne prezaju ni od čega. Na meti su im Hrvati sudci Ustavnog suda BiH, koje prikazuju kao “kriminalce i Čoviće poslušnike”, dok takve epitete ne udjeljuju bošnjačkim sudcima Seadi Palavrić i Mirsadu Ćemanu, bivšim istaknutim dužnosnicima SDA.
Povodom inauguracije članova Predsjedništva BiH, Hrvatski studentski politološki forum (HSPF) još jednom podsjeća javnost da je po treći put grubo pregažena izborna volja hrvatskog naroda. Samim time, prekršeno je i natkrovljujuće ustavno načelo konstitutivnosti, kao i načelo ravnopravnosti naroda i legitimnog političkog predstavljanja koja proizlaze iz istoga.
Ti si kao i onaj Poskok,pravno nepismen.
Dr. Čović je istaknuo kako je legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda na svim administrativnim razinama prioritet. Izmjene Izbornog zakona su neizostavan dio reformske agende kao i pretpostavka vladavine prava.