Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konstutivnost i legitimni narodi NE POSTOJE U Aneksu IV Dejtonskog sporazuma!! To je izmišljotina! Postoje konstituentna 3 naroda, drugi narodi i GRAĐANI!!!
Kakva je ovo zabokrecina od covjeka s njim ne mozete dogovoriti ni kuda ce Neretva teći ili gdje ce stajati Stari Most. Koji ljigavac.
Dobro je ba da si im pojasnio, mutavi su ovi na zapadu nemaju pojma ni očemu. Evo ja slušam ovdje u njemačkoj po medijima nemogu te nahvaliti koliko su ti zahvalni što ih ti prosvjetljavaš. Toliko su glupi da se još uvjek ćirilicom podpisuju.
Ti Čoviću ne smatraš BiH svojom državom i ako se zaklinješ da je to "tvoja domovina" jer istićep zastave HB a ne BiH po Mostaru i ostalim mjestima u Hercegovini u vrijeme državnih praznika, ideš i navijaš za reprezentacije Hrvatske i BiH, negiraš genocid u Srebrenici i već sada si u UZP zajedno sa Dodikom u podjeli i rušenju BiH. Najbolje ti je da napustiš politiku.
Kako misliš Čoviću da ćeš privoliti nekoga da podrži tvoj izborni zakon nakon svega što si uradio u zadnje vrijeme, gurajući prst u oko Bošnjacima i iskazujući otvorenu mržnju, jer ti ne dozvoljavaju da realizuješ plan sa Dodikom, podjelite i srušite BiH i njene dijelove pripojite Hrvatskoj i Srbiji.
Dragan će biti hrvatski predstavnik sviđalo se to vama ili ne.Ili vam više vrijedi Sejdo od blokade države.
hahah cuj ucjenjivaca sto cvili o ucjenjivanju
konstitutivnost nije evropska vrijednost. to je izmisljena kategorija u pokusaju odrzanja vlasti, ali je i to pri kraju
Da, sada svijet razumije da si zaostao.
Nisi ti Čoviću toliko podmukao ,ali propustili smo onomad proliku da se razdruzimo iz Jugoslavije mirnim putem ali mi je drago da ovi iz EU shvaćaju da je separatizam koji vi provodite zamotan u celofan tzv. konstitutivnosti na stetu nas BeHa hrvata.
Ovaj se ponekad gubi Totalno i zna i nezna sta Prica Cas vako Cas nako.
ovaj cim zine pocinje da kenja govnar bio govnar ostao 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Meni kao hrvatu jednako je dojadio sa ugrozenoscu hrvata i glupim obecanjem da ce se on izborit za nesto kao i bosnjaci sa genocidom.za srpsku politiku i nepravdu prema njima i vrapci na grani znaju.dokle vise da nam vrijedjaju inteligenciju nerjesavajuci javnu upravu i pljacku drzave
nisi ti hrvat nego bosnjak
Praviš se da nisi razumio današnju poruku da odustaneš od maksimalističkih zahtjeva.
Govna sve vas niz solju pustiti treba
Ovaj cugno previse na bozicnoj zabavi EU im opalila samarcinu a on nas uvijerava kontra . Slicno kao sto je rekao i bosnjaci se prikljucili blokadama . Vrisno uje ko lajsna
Draganeee, neces ni 2022. biti u predsjednistvu!!! Ti si svoje zavrsio hihihi