Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj jaran hame se popeo na vrh vlasica...i viknuo zivjeli covic bakir i dodik...veli tri dana se poslije culo sa svih strana...yebali ti oni mater...
😂🍻
Mirotvorac i merhametlija. On želi dobro svim ljudima dobre volje koji uplaćuju na velike kvote.
ma dzabe im sve pare ato imaju i sto se razmecu automobilima.izflustrirane starkelje Ne mogu guziti
Vjestacki Hrvat
jadu jadni, da se ti pitas i KAD bi mogao danas bi je podjelio.. nadam se da ces uskoro, zajedno sa ostalom politickom klapom iz 'svih' naroda, u staracki dom gdje i pripadas(ate)..
pardon, mislio sam u zatvor a ne u staracki dom
Dragane raspisuj referendum!!!!
To je teski ustasa porod mu hepem sav ustaski
Gangsteru aj ne rise nista ne radis a kad smrknes mislis da si pametan...
U D B A S
Ko je ovaj konobar sa slike, poznat mi pravo...
konovar zvani aka: "nosioci evropskih vrijednosti"
"Hrvati Bosne i Hercegovine - nosioci evropskih vrijednosti" A ja sam princeza Dajana.
cuti poturceni srbine
Ma da se hoće i raspast da i mi konačno živimo...
Koga on zavodi i pravi budalom, kad istovremeno mlati o nekom napredku i integracijama, a u istom danu HDZ ovi zastupnici blokiraju donosenje zakona o sumama,na nivou federacije, insistirajuci na zakonu na nivou kantona, sto je u sklopu plana hercegbosne.
Jes vala, šume su nam strateški interes i ne znam ni jedno bitnije pitanje po državu od toga. Ja konja majko mila, na šta se lijepe.
vučić je zajedno sa šešeljem i nikolićem obilazio i hrabrio četnike koji su sa brda pucali po Sarajevu, a čović svako malo posjećuje laktaškog krmka u Banja Luku. Nešto tu gadno smrdi. A najviše stoka koja redovito glasa za sve spomenute.
smrdi 23%
Priča se Ćoviću i tebi da ćemo jebati mater ! I Dodiku !
NE, nego one koji prijete raspadom treba streljati javno..!
priču o raspadanju priča steven meyer koji je partner lobističke kuće http://www.tsmglobe.com/
to je dodikova kuća koju plaća preko obrada kesića, tako da kada dodiku treba tekst da digne tenzije zato što nema šta drugo da ponudi, plati ovom penzioneru za tekst koji diže ovde strasti, a mi izuzetno glup narod se na to palimo, još to i sami plaćamo iz naših budžeta, svrha je da nas naci-lideri lobiranjem plaše nas samih, samo da bi ono ostali na vlasti
@opel dragane, daj mi odgovor kako ćeš napraviti voz ICE VELARO D da ide kroz bosnu i hercegovinu, od ploča do budimpešte, kakav ti je plan za poljoprivredu, kako misliš razviti vjetroelekrane, kako ćeš oživiti industrijsku proizvodnju, AKO TI JE PLAN REALAN SVI ĆE GLASATI ZA TEBE, ali vi samo lažete, jer ste nacionalisti koji nemaju ništa drugo ponuditi osim ja sam vaš zaštitnik i ja vas s bakitom i dodikom branim od nekoga, a mi i dalje samo propadamo