Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posljednji trzaji
ovi bi da fasizam odlucuje u eu i nato...
Nek pojaca Tuzilastvo BiH ili Federalno tvoju imovinu?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čoviću ne treba dati ni žvaku! On je klasični rasturač BIH i uvijek će biti, bez obzira i da dobije sve što traži!
Ne znam šta traži uopšte. Po istom izbornom zakonu se birao i bio je biran od Daytona. I sada mu ne valja.
@MrBoro Pa birali ste i izabrali Covica koji je radio protiv BiH. Znaci imali ste los izbor po drzavu BiH i sad bi da vam se ponovo dopusti da radite isto. Dakle nece vam biti dozvoljeno da rasturate BiH svojim izbornim inzinjeringom.
Nema od toga ništa.
Valja tebi na robiju pasa moj dobri zato ti upires da ne bude izbora al ne brini cekate celija kao i dodu i baketa
Kriminalac osjeca da mu se priblizava kraj. Valja mu na robiju za svu pljacku koju je pocinio i ogromno bogatstvo stvorio dok je narod gladovao. Poslije svega je zasluzio da istrune u zatvoru do smrti. Fuj otpadu ljudski.
Jel vam ko rekao da ste propali?
Kad ne možu ništa u RS, tkzv. Bošnje našle Hrvate za udaranje.
Ja ne znam čemu ovo. Jednostavno, Hrvati moraju šutiti i bojkotirati izbore, a onda u svojim izbornim jedinicama donoditi rješenjaabi odluke koje nisu u suprotnosti s Ustavom i mirna Bosna.
Zašto ne skratite proceduru i ne proglasite NDH. Taj ko vam prizna NDH, priznat će vam i taj nakaradni zakon koji tražite. Obnevidjeli ste od fašizma, ujaci.
Ovako izgleda HDZ 2022 g. Sve je isto samo Franje nema.
Dodik se umorio, ne smije ni u Moskvu, izdao je Putina.Sada nastula drugi Putinov čovjek.Lopov, licemjer i ratni profiter će na kraju izgubiti i to malo sto je imao, a nakon izbora, nadajmo se, poceti opet da se vuknjari po sudnicama, a na kraju zavrsiti gdje mu i jeste mjesto, u zatvoru
Dodik se umorio, ne smije ni u Moskvu, izdao je Putina.Sada nastula drugi Putinov čovjek.Lopov, licemjer i ratni profiter će na kraju izgubiti i to malo sto je imao, a nakon izbora, nadajmo se, poceti opet da se vuknjari po sudnicama, a na kraju zavrsiti gdje mu i jeste mjesto, u zatvoru
Zasto se ne zalaze da se cijela bih reorganizuje?zasto se u rs nedira?u pc su ugrozeni svi nesrbi, da nepricamo o njenom nastanku, na genocidu i protjervanju i bosnaka i hrvata.E zato covicu nece to ici samo u federaciji, ili cijelu bih reorganizovati ( na demokratakim prncipima i uz pstovnje svih presuda suda za ljudska prava i haskih presuda) ili nista
Zvao mamu i tatu😂
Hahaha ne može se čovjek pomiriti da nikad više neće biti član Predsjedništva. Jbg nije lako ustati sa tapacirane stolice.
Njih dvojica biti ko i ti što si.
Pa da si kao predstavnik hrvatskog korpusa radio u interesu BiH a ne za interese Šuškovsko-Bobanovske ideje osudjene za UZP danas ne bi ni bilo ovoga pitanja na sonu. Kako si sijao tako i žanjes....I niko ti pomoci ne moze.