Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Čović je naveo da HDZ u Vladi Federacije traži svih pet hrvatskih ministarstva i da u vlasti na nivou Federacije zajedno s HDZ-om BiH neće moći biti HSP i Narodna stranka Radom za boljitak. \" BRAVO, COVICU, TAKO SE GOVORI ! KRATKO, JASNO, ODLUCNO I OTVORENO !
POSTOJI LI NEŠTO DA JE SDA URADILA ZA ČIM BI SE ŽALIO ODLAZAK SDA IZ VLASTI?
Pokazalo se da Čovićeva principijelna i dosljedna politika donosi rezultate. Mogao se prodati za nekoliko fotelja na Federlnij razini ali nije htio. Kao i na državnoj. Dobio j mandat Hrvata i nije smio trgovati tim povjerenjem. Tako i na Federalnoj će dobit (zajedno sa Ljubićem) svih pet ministarskih mjesta. Ali nije to najvažnije čak i ako ne bude. Najvažnije je da se ne ponovi da Bošnjaci Hrvatima biraju predstavnike. To je zatrovalo odnose Hrvata i Bošnjaka. Neka se to riješi u sklopu ustavnih promjena i TV na hrvatskom jeziku sa sjedištem u Mostaru i ne treba više ni Čović ni HDZ. BiH će se moći baviti ekonomijom kao i sve normalne države.
Hrvatska pred ulazak u EU izbacila HDZ iz vlasti. Bosna može samo opstati ako na sceni ne budu nacionalističke stranke. Istorijski je pomak da je konačno SDA isključena, SDS nema taman nam je trebalo da nas HDZ ucjenjuje
Čović je pravi mag vilikih čarolija političke kuhinje, umjesto u KPZ on suvereno vlada, a Zlatku se bliži kraj, Radon ide sa Keljmendijem na robiju, što ti je virtuoz sa krša.
Ni tisuću lovrenovića i inih bajramovića ne mogu nadomjestiti tu veliku podvalu, možete vi sve direktore u Sarajevu da stavite za Hrvate ali mi moramo imati svoju sudbinu u svojim rukama. HR teritorija, naš jezik, naše škole i naša TV, i naravno Bog i Hrvati. A između sebe se koljite nas se to ne zanima.
Potreban je TV na našem jeziku da znamo kada se govori i kako govore Hrvati, potrebna je naša izborna jedinica tako da nam se više nikada ne podmetne kukavičije jaje i nekakvi sejde bajramšići. to je minimum jer ionako ne vjerujemo komunjarama.
od mene nece NIKADA dobiti glas niko iz stranke ciji je celni covijek uporedio borce armije s chetnicima. kome on valja, ljudi moji????? kome????? onoma koji mu se klanjaju...fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj sto se tice sbb, ocekujem da im u predjsednistvu stranke budu dacici, zornici, keljmendiji, gasiji...
...............čović genije----------
treba tebi malo mozak rekonstruisat, ako ga imas uopste!!!
A ne zapitaš se ko je u Drvaru glasao za HDZ, i koliko je to koštalo? Vidi se po rječniku koliko si pismen i koliki si §ašista. Da možeš na ovom portalu bi pisao crvenim mastilom. Mislim da tebi lakše uđe u glavu taj metar što spominješ.
\"Bosnom nikad niko nije uspio da vlada, uvijek mu se to samo činilo.\"
Биће трећи!
to moj administratore briso ti ne briso vise si mogo nac srba i hrvata koji su za bih bili za vrijeme rata nego danas danas su svi razumni srbi i hrvati zapodjelu bih na tri nacionalna entiteta
Kome će sad ići Tihić da moli, kad ga je Čović odje.. možda Harisu Silajdžiću ponovo. Valja isprazniti 6000 radnih mjesta (čitave familije) na državnim jaslama i otvarati firme da se isti zaposle ili ih u Avaz zaposliti.
J*bo vas covic tihic i dodik treba samo karati !!
zlatno doba muslimanskih politickih snova je proslo slijedi nam vrijeme surove politicke realnosti i istina na koje nismo pripremljeni