Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno među svojima bez pretvaranja.
Od Bihaca do Crne Gore i od Dalmacije do Sarajeva , Bosnjaci su bili 1991 18 % stanovnistva , a u 2 sv ratu i poslije masovno su stradali prvo Srbi pa poslije rata Hrvati koji su u velikom broju iselili , zapravo u cijeloj BIH srbi i hrvati iseljavaju
Kakav licimjer , nikada ranije nije ni prolazio blizu okrecao glavu , a sada vidi
Preletačević pravi kako hrvate nije stid njeg
lome par dana americku amdinistraciju sa lazimai ubjedjivanjem kako su oni u pravu i da se nestasnom boy su ne uvode sankcije jer ce biti kooperativan ... to kazu ljudi bliski hdz ....a uz to opet guslaju pricu o izb.zakonu itd itd .. ameri su procitali igru secesionista ALI svi morjau biti oprezni oni i dalje lobiraju ideju secesionizma i podjela ...
katolici se sve vise okrecu od te ideje jer znaju sta im je donijelo 93 i ljubavi sa srbijom i chedama.. kao sto rade vec dzi niz godina osovina mile covic i srbija hr... ali znaju sta ce donijeti i sada ako i dalje budu srljali sa politikom koju vodi srbija rusi i kojoj s eprikljucuju hdzbih i hrvatske i hrvatska ... lose nosi svima.... ali Bosna ce opstati samo ce VNAGO ipak zavrsiti u wc solji kao fekalni otpad...
Je li to fukara i kriminalac Covke dosao da se pokaje i izvini za rusenje do temelja tog istog manastira 1992 godine? Sve po naredbi njegovog HDZ-a.
Promidzba legitimnog predstavljanja europskih vrijednosti😁
Ovo je velika gesta i tako treba raditi i dalje
Kao što je početk9m 90tih velikosrpska politika ujedinila Hrvate, Bošnjake i ostale proriv Srba, tako isto sada tzv 'građanska' politika pretvaranja BiH u jednonacionalnu državu ujedinjuje sve protv Bošnjaka.
građanska =jednonacionalna?onda si ti =🙊!
Limeni tumara kao stara izraubana kurawa i kupi zadnje političke mrvice.
To je taj čović koji ljubi stopala agresorima na BiH i Hrvatsku, poštuje i brani one koji su rušili Vukovar
Svoj na svome
Kojeg licemjerstva u liku ovog fašiste?! Misli, lakše će dobiti ako poliže šta je sa svojim adezeovcima pokakio! Dobiće muda marjanova.
Onaj isti što su minirali i spalili prije 25 god
Otisao kod svojih da kupi dar za svecanost 9og
Postrojbe kojima su komandovali Čovićevi prijatelji i stranačke kolege iz UZP-a su spalile Žitomisliće i sam manastir 1993. Tom prilikom su poubijali i protjerali sve Pravoslavce iz tog kraja. Licemjeri.
Vratio sam korijenima.. Hebem li ga krivousta
Jesil smio doc 96. 97... kad nisi imao para i kad si bio katolik ?
U kom konteksu? Koga predstavlja😂😂😂😂! Otišo da se uslika, nije to u duhu praznika