Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7% Hrvata kontrolišu 52% Bošnjaka, bravo Sarajlije !!!!
Ne kontrolise ovdje niko nista ovo je koalicija gdje ne moze jedna strana sama nesto izglasati
Ovo ti je svjetski poredak 5% jevreja kontrolise 95% covjecanstva..DEMOKRATIJA
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
da li ovo znaci, da ako se ista stvar dogodi na drzavnom nivou, a hoce, da ce nasa lijepa sebija, fadil i njima slicni biti na optuzenickim klupama, a vrlo vjerovatno i celijama?
Covic i 8 patuljaka 🤣
Ćović okupio osam patuljaka,da im pamet razvlači
Samo ako ne budeš isao po mišljenje vepru i u Zagreb.
Nasa Stranka lafo protiv nacionalnih stranaka… na to misle samo na Bosnjake. Hahaha jao jao znaci Bosnjo sto zna glasati. Fakat smo debilan narod. Ovi vazili godinama o nacionalizmu samo da bi odmah u koaliciju sa najvecim nacionalistima (Hdz). Hahaha bravo Bosnjo!
Ne znam, umrijet će neki sad. Nema više elektroprivrede, nema telecoma.. Nema trpati svoje ljude u odbore i na pozicije, nema više paše, nema više muže! To je dovoljan razlog da neki crknu poprijeko! Vidi im se već mrak na licima. A nekim se i zatvor smiješi.
Svaka koalicija sa ljudima koji su sličnih političkih uvjerenja kao Dragan i hdz je protiv države jer dotični gospodin je već dokazao kako i koliko radi na uništenju BiH.Za svaku osudu mada nisam simpatizer niti glasac sda ali sam Bosanac od glave do pete.
Jest ti SDA napunio mozak sa svojom propagandom.
Znači, mi želimo da ove privremene odluke i rješenja oko Ustava upravo iskoristiti kao oružje da u konačnici dobijemo svoj entitet, svoju federalnu jedinicu, a kako će se zvati to je manji problem. Bitno je da ona ima izvršnu, zakonodavnu i pravosudnu vlast, to je osnova svega. Dragan Čović
Ovaj je previse zadovoljan,nije dobro
Potpisali na godišnjicu presude za UZP,to je lice i naličje Nermina i Dine Mog’o si im Čovke po jednu praljkovaču nasuti
Evropski zakon: Narodi koji su vecina u drzavi je drzava to naroda, svi ostali narodi se tretiraju se procetualno zasutpljenim narodom i shodno tome dobijaju ucesce u politickom zivotu
Mah, nema tu ničeg dobrog. Moj Nikšiću zaletio si se ovdje u sbk i hnk i vjerovatno livanjski Čović ide sa SDA da i njih drži ako mu krene sa vama po zlu. Na žalost ali je jedini način da sačuvaš stabilnost bio da ideš sa SDA na svim nivoima a ovako ovo ti je problem. U ZDK imate probleme jer ima te ultimatum da izbacite df a ubacite hdz i tako otkrijete da niste nimalo bolji od prethodnika
Da li su oni konstitutivni politicari iz konstitutivnih partija za kostitutivnu vladu u konstitutivnoj drzavi? Mater vam svima!!
Bosnjaci su jedini večinski narod na svijetu koji se tretiraju u svojoj državi kao jedan od tri velika naroda
Ovi što se žale na položaj i Hrvata i Srba nek se obrate Aliji sve je ovo on napravio u Istanbulu pa u Varšavi pa onda u Daytonu. Nije mu Franjo dao orden na lijepe oči.
ocit primjer kako su Bosnjaci neznalice;