Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva ljubav se ne zaboravlja moj Dragane. Vadi Veležov dres iz ormara.
Auuu dukse... Zrinja ovo ono, a spava u Velezovom dresu kad nitko ne vidi (prva ljubav se ne zaboravlja moj Covke).
Čović obuče dres, sjede za računar, uslika se, i kaže održao sastanal. Ja isto tako programiram svaki dan, samo se ne slikam :)
Vidi bradice što je pustio, ofo ono.
@Kritichar još malo i isti Miroljub Petrovic :)
hahahahhaa ljakse
Mislim da je ovo vec treca uzastopna vijest u nekoliko dana o tome kako Covic odrzava online sastanke. U cemu je poenta ? Mozemo li dobiti neke vijesti koje se ne ticu politicara, nesto kulturnog sarzaja, zanimljivo za citati ? Cisto dobronamjerno pisem.
Bake ti sutra dres Želje molim te
@komsija14 bake navija za FK Sandzakjevo, poseljaceni klub koji je vazda sluzio aktuelnoj politickoj eliti. Zeljo je bio NK Zeljeznicar i klub za sarajevsku raju.