Komentari (501)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su gori od četnika,čete su makar bili otvoreni neprijatelji a ovi su najveće kurve,zabijaju nož u leđa kome god stignu fujjj
Haj sto skutorija suti, ali gdje su Hrvati Posavine da dignu glas protiv ovog komunjare-cetnika?
Da se ovaj suncokret ponašao korektno, davno bi mi bili na pravom putu. Idi skreći rijeke i pazi punca, ovdje te niko ne j.ebe...
Nevazan lik totalno.
smeće škutorsko dvolično....ti zaboravio ovačaru i vukovar smradu... škriparski.....
Pravio si ili namještao krize u BiH i upravljao sa njima. Sada je vrijeme da ti i tvoji pajtosi takođe dođete pred lice pravde. Neočekivano ti je - ali je velika istina. Svoje kredite si potrošio podrškom Dodiku i Ivaniću!
U vreme kad se tramp i putin približavaju u svojim stavovima,očekivati da će neko podržati reviziju pokrenutu od muslimanske strane protiv pravoslavne srbije,u trenutku borbe protiv islamskog fundamentalizma,je krajnje neozbiljno i neodgovorno.
Referendum je neustavan,nezakonit,a kad jedan član predsjedništva odluči za reviziju,to je ustavno i zakonito,jeste licemerni,hocete suživot ,jedinstevenu bih,a odluke da donse,bakir,reis,eljub,zašto ne budete hrabri i napadnete rs,imate vojsku,srbi nemaju,samo kukate,ima vas najviše u bih sa nekoliko braće iz isila ,za jedan dan bi stigli na drinu.
mm - ti si totalno neupučen ili si velika zatucana budala! Neslušaj šta ti voždovi pripovjedaju - čitaj sam !
@iiiv: Hahaha, čuj poslat miliciju na JNA. Ti bi isprovocirao rat radi napada na jedno pogranično selo? A Hrvatska vojska iz Dubrovnika je ulazila, pa i godinama držala, neke dijelive Hercegovine u zaleđu. Je li to nekad neko nazvao agresijom? Agresijom se (s pravom) naziva slanje hrvatskih jedinica na teritorij BiH u sukob sa ARBiH.
Alija "to nije naš rat" Alija tiskao knjižicu neum i bosansko more. U kojem stoji da je bosansko "sve od stoca do neuma" nadalje piše "da se to nikako ne smije ostaviti Hrvatima" Armija BiH nije legalna vojska BiH, pa se to može navesti da je Armija BiH pokušala izvršiti agresiju nad Hrvatima središnje bosne i zapadne hercegovine.
@iiiv: Ti di, čovječe, nepismen. Jok, nego koja je legalna vojska BiH, da nije VRS? Neum i Stolac su dio BiH, i ukoliko "Hrvati" znači Herceg-Bosna, tada ARBiH ima leglno pravo zauzimati ta područja. Kao što je i HV imao pravi zauzeti Knin, uostalom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zalosti tebe to sto bi i hrvatska expanzionisticka politika trebala doci na tapet.
Sram te bilo, ako ti išta znači, Dragane Čoviću! Toliko je Hrvata pobijeno, opljačkano i po logorima tamnovalo i nestalo. Pljunuo si škutorčiću na sve tvoje - sramoto u Hrvatskog naroda! Tvoj tal sa Dodikom i ostalim Srbima je važniji od onih koje bi trebao da predstavljaš- Predstavljaš ti hrvatski interes samo onoliko koliko je tvoj lični interes - sada si baš dokazao!
konacno i on skonto da je zadnja rupa na svirali
smrad
Ajmo malo pozitivno, prijedlog za bolje predsjednicke izbore: https://www.youtube.com/watch?v=jENwfy9QP40
ma sipu racku samo cekam da pukne, nemaa vaaas
Dobar vic , ali glup prepovjedac !!!
Kako su bošnjaci nivni,i bez revizije vas srbi i hrvati blokiraju,srbi će napustiti institucije,hrvati jedva dočekati i videti šansu u trećem entitetu,neće se moći sprovoditi zakoni i donositi odluke, dodik će ojačati,sve ide na ruku srbima i hrvatima,samo se bosnjaci nadaju reviziji koju je evropa već proglasila neuspešnom,zašto bošnjaci ne skupe hrabrosti,najvise su stradali,najviše golgote prosli,zašto ne skinu jaram sa vrata,i pokusaju da osvoje rs,nije to velika teritorija
Bosnjaci moraju priznati rs ma kolko to teško bilo il je osvojiti,što ne bi bilo teško,rs nema teško naoružanje,uz blic krig,mogli bi da budu za jedan dan na drini,i svakao da reše hrecegovinu,jedino bi bio problem mostar,revizija nema nikakvu satifakciju za ogromne bosnjacke zrtve,premnogo su bosnjaci propatili od srba i hravta,da bi ih mogli gledati kao susede,odnosno da žive u zajednickoj državi.