Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne interesujes ni ti Lendu. A ni tvoja Prdara, ni Stojko
Hahahahha i SDA se bavi uhljebljivanjem i korupcijom, a za tvoju informaciju SDA je mala maca za HDZ i SNSD. I nikog ne zanima sta si ti i ko ti je drag.
Zašto ZeDo Kanton ovog ne proglasi persona non grata?! Isto kao sto su Opstine po zapadnoj Hercegovini proglasavale Zeljka Komsica za personu non grata
Birali ste nemojte se zaliti. Hrvati susjedi, Srbi komsije naprijed imate dozvolu da nas pljujete, gazite, pisate.Mi smo se na sebe popisali. Sretne jos 4 godine sa negatorima Genocida, ljudi sa maskama Konjom na celu.Konjo dosao nigdje vise nase zastave caoooo.
Može on šta hoće Vatikan mu ćuva leđa i tu nema demokratije.
Kujica.
Krivousti je malo neurozan😂😂
cuj ti arogantnog upravnika konclagera...... o mmu li ti skrbavu
E moj Plenkovicu, nisi sposoban ni promjene izbornog zakona isposlovati kako treba!
Koga ovaj zlikovac, prevarant i uzurpator rijeka zanima?Ima poveliki dossier u Brussels-u, samo sto li ga ne zatvore!
UZP i dinokio
Diktatur.
Ovom čovjeku ništa ne vjerujem!
Može jedna mala anketica: lajk ako mislite da je covic kriminalac, dislajk ako mislite da je lopov
lendi ti neće dati saglasnost pa ti pričaj šta hoćeš.
Mene zanima šta kaže sejdo komšić na ovo
Sukladno ovlastima koje su mi date u Aneksu 10 Općeg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini i uz konzultacije sa šefom misije OESS-a ... ovim uspostavljam Neovisno ekspertno povjerenstvo za pripremu Nacrta izbornog zakona Povjerenstvo će biti neovisno tijelo sastavljeno od sedam nacionalnih stručnjaka koje će imenovati Visoki predstavnik, Carlos Westendorp Visoki predstavnik 1998. godine
Svasta od ovog lika.