Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet cemo glasati za zlatnog ljiljana, Komsica. Poyy.
Sve po zakonu moj Covicu moja postenjacino;)💙🇧🇦☝️
Ukratko - nop! Ta izdajica ideala sigurno nece dobiti glasove od normalnih ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Željko mu je vjećna I noćna i dnevna mora.
Realno, da je 50% hrvatskog glasačkog tijela u BiH glasalo za tebe, dobio bi izbore. Ali ne, glasalo je 35%. Znači, ne vjeruju ti ni Hrvati.
kad nesto boli onda boli Ko o cemu covic o izbiru, Nikad ti vise need uc u presjednistvo
Moj prijedlog:Proglasiti ovo kamenjarsko smeće personom non grata u svim neUZPovskim dijelovima ove zemlje i napraviti lutku sa što vjernijim likom ovog Poganca i naravno,zapaliti javno.Lokaciju neka izabere Božo Ljubić i Marinko Čavara .
Cuj, na iste mahinacije???!!! Velika je razlika glasanje unutar jedne stranke, ili glasanje na IZBORIMA, gdje gradjani mogu na demokratski nacin, zaokruziti koga kod zele. Ako je vec omoguceno da SVAKI gradjanin BiH moze birati predstavnika iz reda hrvatskog naroda, logicno da ce bosnjaci radije dati glas Komsicu, prije nego li licemjeru,huskacu,razvaljivacu Aluminija itd., Dr. Covicu!
Ti možeš u penziju, Komšić je u predsjedništvu još 6-7 godina, a poslije toga naći ćemo nekog mlađeg
Naguzimo ti Bernadicu u picu ❣❣❣👌👈👅👄💣💣💣
@fbUser1571172521 Ako ovo Covic vidi poslat ce ti policiju.
Šta ima Čović sa tim. Promjena teme??? Boli nekoga promjena teme... Niko nebira više SDA... Eno predaše USK
Zato Bakir nosi braaadu... nije čist obraz!
Sta ?, Milanovic kaze ne Lobyra vise Bosanski HDZ . Lahko ti je bilo sa Kolindom , Zoka te nehebe 2% .! Phui !
Opet za komsica, ovaj ratni profiter ce krepati od muke 😂😂
Nisam Hrvat ali je meni ovaj Covic bas uredu lik, pravi gospodin ugladjen i kulturan za razliku od ostalih primitivaca na pol. sceni.
Uvijek će građani BiH birati bosanske patriote,a ne bosanske neprijatelje kao ti i ostali iz UZP a,genocidaše i ostale neprijatelje.Ima vas mnogo,ali ima i nas patriota.
Covicu, muljatoru...tresu li se gace, uskoro ce izbori u Hrvatskoj?
Reis je naredio da se glasa za Komsica. A Dzaferovic je dosao unistavanjem glasova ljevicara. I sve to urade veliki vjernici na baterije.
Covicu nemoj ti o mahinacijama..ohladi malo.