Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće on da proslavlja da ne bi uvrijedio svog jarana Dodika isto ko što nije smio komentarisat i pozdravit presudu Mladiću .
Čović je pametan čovjek, odmjeren, pa i lukav ali na dobar način. Bakir sa druge strane oponaša i misli da je beg i nekakav turski izaslanik, ali to doba je prošlo. Situacija na terenu je drugačija.
Bošnjaci na aparatima i pomalo majorizirani izjavom xD.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Posvetim ti se porodici onako ceremonijalno.
POZIVAM SVE GRADJANE BH DA PUTEM PETCIJA I PROTESTA ZAHTJEVAJU IZBACIVANJE IZ PREDSJEDNISTVA KATOLICKOG CETNIKA DRAGANA COVICA. RAZLOG: -Ne priznaje 25. Novembar dan drzavnosti drzave na cijem je celu. -Opstrukcija prt avde; Sprijecio je zrtve gnocida da traze pravdu u Hagu. -Ne komentarsuci Presudu krvniku Balkana, Ratku Mladicu, kao sef drzave gdje je taj monstrum pocinio genocid jasno je da podrzava cin genocida nad gradjanima BH.
@lilium.bosniakus I Klinton je izbacen samo zato sto je spavao sa Monikom, moralni cin, dok je kod katolickog cetnika Covica u pitanju neprijateljska aktivnost na rusenju suvereniteta cak i dejtonske BH, podrska otvorenom secesionisti Dodiku, te opstrukcija pravde. O kriminalnim aktima za koje je optuzen a nikada nije odgovarao treba jos pricati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh kad bi samo na trenutak skinuo tu janjecu kozu.
Covic zaboravio ko je srusio Vukovar. Danas se bratimi sa Srbima kao sto je to radio HVO tokom rata.
Pa sta ima Dragance da prosljavlja 25.11 kad je njegov praznik 10.04. (za ove sto neznaju a pucaju minuse 10.04 je dan osnivanja NDH)
E ti si joj posvećen u p.m.
...ćuj hrvati ne vole bih, a kurcem ne mrdaju,....i hrvatskog ćlana prešjedništva im moramo izabrati, a dalje da i ne prićam....
Je li ovo onaj Covic sto ga je sud osudio za krađu 5 miliona KM
Bosna i Hercegovina nije ideja vec stvarnost. Mamute jedan...
napusi mi se qrca lopuzo
građani države BiH nemaju šta da slave dokle god si ti I takvi kao ti tu gdje jeste. Živjela BiH nezavisna I suverena a ti tvoje ideje ponesi negdje drugdje...
Vidi mu face kao da je onaj iz HDZ 1990 kleknuo ispod ove govornice i daje mu usta na onu stvar.
LAŽEŠ, UJO, SUTRA BI TI PRIPOJIO HB HRVATSKOJ, SAMO, IMA JEDAN ŠALTER KOJI NESNIJEŠ DARNUTI, DA BI POKRENUO TU LAKRDIJU OD HB
SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Kako su se srbi pripremali za rat 91 misleci da ce unistiti nezavisnot BOSNE. Karadzic izjava u video Vrijeme 08:07 Datum 12 Okt 91 Oko Sarajeva imam 20000 naorazanih srba. Oni ce nestati. Sarajevo ce biti karakazan u kojem ce izginuti 10000 muslimani.Oni ce nestati. U Bosni ima 400000 naoruzanih Srba. Evropu poslat u pm dok se ne zavrsi. Predvidjanja se nisu ispunila Bosna je opstala a danas Dodik nastavlja gdje je Karadzic i Milosevic stao. https://www.youtube.com/watch?v=k-EFwDSRP98
Jednakost i ravnopravnost sa dvije škole pod jednim krovom? Čoviću mislim da si malo prolupao. Ne pada ti na pamet da pričaš o Mostaru gdje nema izbora već ihiihiihih godina, o Stocu, gdje su Bošnjaci skroz diskriminisani i sl. Baš me interesuje kako ti zamišljaš tu EU. Sa 2 škole pod jednim krovom?
covic voli BiH bas kao sto Al Capone voli sud.