Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema pregovora s interesima građana i države BiH!!
Covic i Dodik su napravili problem i sada se 'herojski' nude kao neko ko zeli dogovore, zastitnici su ustava i neko ko ima rješenje.Traže maksimum i predstavljaju ultimatume jer će uvijek na Zapadu naći ljude koji žele da pregovaraju. Tokom pregovora nikada ne odstupaju od zahtjeva jer ocekuju da ce im bit ponudjen dio onoga što traže. Međutim ni to što im nude ne uzimaju i traže još više. Na kraju, završit će s većim dijelom nego što su u trenutku početka pregovora imali.
Šta je ono izmislilo konstitutivni. Po čemu je konstitutivni pa i Albanci tj. Iliri su stariji na Balkanu od tzv BH hrvata i tzv BH srba pa nisu konstitutivni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najlakše je zauzeti stav: "Hoću sve, a nedam ništa", pa ćemo pregovarati
i to je legitimno, al nece se nista postici
To nisu pregovori to je ucjena
Je li on prica o istom onom prijedlogu gdje bi gradjani jednog dijela BiH glasali samo kao kakva kontrolna skupina i njihov glas se ne bi brojao ni u sta? Stvarno je imao neke fiks ideje!
kada je već 30g. sve naopako,ja bi prihvatio zahtjev hrvata ali bi uveo i četvrtog člana predsjedništva za koga bi glasala prava bosanska opcija jer nacionalne stranke ne mogu donijeti napredak društvu a nemožemo zanemariti da su i oni najbrojniji pa i ,,najgrlatiji,,
Pa jarane upitno je da li ti uopste imas broj koji je relevantan za neke pregovore nazovi.Sve radis naopako zbog sacice adezwjaca i planova koje je pokusao ucitelj franjo da napravi.Nema vise tog vremena i podjele Milosevic Tudjman na stetu Bosne.Drugi je vakat i politicki ekonomski i demografski.Kako ne vidis da gradjanska BIH uveiko se provodi.Al valjda ne smijes i ne mozes nazad jer si se zaglibio u blatu podobro.Navuko te Milorad ko djete malo pa se fatas za slamku spasa.
Hajde Čova legendo nam konačno razjasni kako to da Davor iz Mostara ili Ljubuškog jeste tzv. legitimni predstavnik hrvataskog naroda, a isti taj Davor iz Zenice ili Bihaća nije legitimni predstavnik hrvata?! Na osnovu čega ili koga se stiče ta legitimnost?! Gdje piše da legitimni predstavnik hrvata mora da bude iz HDZ, koji je to dio Ustava (isto vrijedi i za legitimnost druga dva naroda)?!
persona non granta BiH, on a i ona dvojca
Najbolje da u zakon ugradimo da je covic dozivotni predsjednik i da se za njega uopste ne glasa. Mozda bi tako bio zadovoljan. Bosnja i su budale. Vozaju ih srbi i hrvati s nekom konstitutivnoacu toboze samo zato sto njima tako odgovara. Presjecite vise tu glupost pa da glasamo svi za jednog predsjednika.
Pa sto dolaziš
samo građanska bih.Kucnuo je čas.A Čović bi mogao pregovarati bilo gdje,pa i pod šipkom.😝Kud vi Čoviću klizite samo dragi Allah zna.civilizuj se
Čoviću idi u srbiju i hrvatsku pa trazi legitimnost i konstitutivnost
Zašto se ne provede presuda Sejdić-Finci? Ako nema te provedbe imamo Dejtonski sporazum koji ne treba nikako mijenjat.
Dragane Čoviću, došao pop Šimo da prijavi u policiji da su popu Šimi ukrali biciklo.
Nema pregovora u Neumu. Sjediste BH institucija je u Sarajevu koji i glavni grad drzave. Nije ovo 95 pa da ih zatvore i pritiscu a zna se ko tada potpisuje Izetbegovici po navici.
😂😂😂😂😂😂
Bjeloglavi sup reče da će do 25. januara biti sve dogovoreno. :)
Dragan ima isti problem kao i Dodik, doslo vrijeme da se ispita porijeklo njihove imovine pa sad na sve nacine pokusavaju da to onemoguce koristeci narod za koji su spremni i poginuti, al u q-urcu! Ista stvar je i u Hrvatskoj sve dok je tamo HDZ na vlasti!