Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebem i tebe i vlast vise...
Nemaš nikakva prava na bilo kakve želje u BiH, Čoviću! Ti si za zužilaštvo i sud, i presudu. TAZ iz Njemačke kaže: " ... o miješanju Hrvatske u unutrašnja pitanja BiH pod naslovom ''Opasna igra Zagreba'' Prepoznati ste gospođe i gospodo vašisti. Prepoznati i sada pamet u glavu!
Moj Čoviću ti i svoje ispuho što si imao, pa bolan odmah da znaš SDA nije više stranka koja ima moć izbori su pokazali i više nećete šljepati jedni druge dosta vas je.Vrijeme je za neke nove ljude koji ti neće dati finansije na svim nivoima da nesmetano mešetariš sa kladionicama, a takođe Dodik nije glup da ga vučeš za nos biće upravo suprotno ti ćeš biti njegov potrčko trebaš da se pomiriš s tim tvoje je prošlo...
Imas Didika, njemu jos samo guze nisi dao (I hope!)
Sta sad ovaj pokusava
Eh sad krece lobiranje o ne zadovoljnosti naroda Istre i Dalmacije sa Hrvatskom. :D
Novi izborni zakon da, ali ne aparthejd i fasizam pa ti budi rasterecen jer te niko osim Milorada ne yebe ni za suhu sljivu a nece ni on dok mu prvi put ne stanes na zulj a moraces vrlo brzo!
istina.briga mile za čovom .on nema pojma u šta se uvalio.od mileta neće dobit ništa.mile goni svoja posla.a ovaj...samo eto tako. ako ostane koja mrvica.e jado jadan si.
Upravo SDA takva kakva jeste sa bezmudim liderima, neznalicama i uhljebima je ojačala ovakav HDZ, profašističku i rušiteljsku stranku. Otkako je Pizdun na čelu VM sve im se popuštalo i dozvoljavalo. Ustvari je pravi šef Bevanda, koji je uz pomoć partnera iz SDA od B komponente napravio manjinu u institucijama sistema.
Dobices promjenu izbornog zakona gdje glasaju svi kako hoce i za kog hoce.Svi ce birat po jednog od svih naroda znaci po petoricu pa kud koji.(zadnja dva ispadaju),dajmo priliku romima i jevrejima.A ko ima ijedan postupak pred sudom ne moze se kandidovat ni za naplatu hale.
hoćemo li zaguslati koju...
bitno samonda sda ne udje u vlast .. a hdz neka ga, tako razmialjaju bolesni bolesnjaci..koji ce ko god da se pokloni dvojcu covic dodik ispunjavati sve zelje
Gledam Hrvatsku na mapi, nema te banane koja je smjesnija.... mora da je izmisljen narod i nacija.... ceka se raspad tog njesra, dalmacija pa dalje. Vec dalmatinci furaju svoj autohtoni jezik.
hahhahahah pa više dalmatinci posjeduju nekretnina u bosni nego bošnjaci proporcijanlo gledajući, Krasna zemljo istro mila zemljo roda hrvatskog!
U poziciji smo da ne moramo ispunjavati bilo nečije tuđe želje, nego rasterećeno idemo tražiti partnere .... KOJI BOSNJACKI MARAC NUDI VISE, SULEJMAN (BAKIR) ILI ZLAJA (NIKSIC)?!
DA JE PAMETI, PA PUSTITI DA DODIK NA NJEGA VRSI PROTISAK DA SE FORMIRA DRZAVNA VLAST JER DODIK NIJESAD TAMO.
U poziciji smo da ne moramo ispunjavati bilo nečije tuđe želje, nego rasterećeno idemo tražiti partnere Drugim rijecim, cekamo ko ponudi visevod patriotskih magaracackoji se svadjaju.
Samo želi da se opet može potpisivati maternjim jezikom tj pismom, srpskim.
Čovke završavamo sa bejha...