Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Hrvati iz Hercegovine ne shvate da ih Covic koristi samo kao ovce za izbore u Hrvatskoj i BiH nikada vama dole nrce biti bolje. Kad shvatite da je vasa drzava Bosna i Hercegovina i da vam Hrvatska sve zivo unisti i ukrade e onda cete zivjeti dole u Hercegovini dostojanstveno....
Mostarski "majmune", otpepaj sa portala i ne potpiruj vatru jer ima nas "normalnih" koje zaboli i za jednim, drugim i trećim, želimo živjeti normalno jer život je prekratak da bi slušali patološke slučajeve poput tebe.
vidjeti covica i poskoka je jako tesko ovih dana.... a bice tako i kasnije .... dok BIH pravosudje ne krene u akcije uklanjanja BH sanadera nece dokazati da je neovisno ....
Ha ha ha pametnom dosta
@Jastadasta mi vi oni?? jesmo zajedno smo, placalo se i aluminiju i rudniku ali u rudnicima nije bilo plata po 20000 KM. jel se placaju porezi po zapadnoj hercegovini, jel postujete drzavu BIH, volite je, radite na boljitku???
@ArmijaBIH92 placa se porez federalna ispekcija cjelo ljeto provede u hercegovinu.. A ko ga ne placa mozes da vidis u jucerasnjem clanku kao i clanak sa najvecim duznicima Gdje prednjack bosnjacke firme
boli njega dupe za vama
vidi njega i ona krišto.jel se tako zove.od vrata do vrata.kupe milostinju.Narode udrite mu kontru isto kao i on vama.Pozivajte Komšića i pjevajte njegovo ime.on vam barem to nikad nebi napravio.koliko vam je vremena trebalo da skontate ko je zapravo Čović.
Crni Čoviću šta radiš? Pokrao si pare a sad hoćeš još BiH para. E nema više. Sad ti vrati pokradeno glupane šta radiš svom narodu. Tu nema ni srba ni bošnjaka gade jedan!
Bivši predsjednik HDZa Dragan Čović spriječen je u pokušaju da u gepeku automobila pobjegne u Mađarsku.
Ta kaje ljepotica Blazica Kristo na sve ovo? Ima li kakvih apelacija?
Idite mu pred kucu vise,cega se bojite???
Sa nestrpljenjem ocekujem na tvhb covicevu izjavu.
Gledam film u reziji Covica, covjek ih i dalje mota oko malog prsta...naivan narod nema sta.....
Dragan nakon sastanka sjede u svoj Audi od 200 000 maraka, i ode na svoju hacijendu od 3 000 000 maraka, da slusa šum Rodobolje, koju je doveo ispod kuce, a kamenjarski srbi putovnice u ruke i u staracke domove u Njemacku.
NEMA ON STA DA PRICA SA KOKUZIMA, REKAO JE KAD JE SKUPE KOJI MILION DA GA POZOVU.
MA MOTKE U RUKE I OPLETI...PA DRAGI SUSJEDI JEL JOS UVIJEK MISLITE DA OVAKVI KAO ON BRINU O VAMA....NI DODO I BOOKIR NE BRINU NIZAKOGA...PA KAD CE VISE IZ ZEVAGU U GLAVU POBOGU !!! PA RASTURISE NAS ...OVAJ JE LICNO KRIV ZA VISE OD 1000 GLADNIH USTA U SLEDECIH POLA GODINE...A ON ...STA RADI ?? RAZVALJUJE....NJEMU NISTA NE FALI....SRAMOTA