Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo ljiga od covjeka fujj
@HercegBosno...nema većih pizdurina od kamenjarskih bjeločarapića...
Eh, ovaj tjera po starom – čuj mu priče: “…ne mogu pokrenuti apelaciju u Kantonu Sarajevo, naprimjer, jer nemaju legitimnog predstavnika.“ ! DANIJELA KRISTIĆ (zamjenik predsjedavajućeg Skupštine KS) i DAMIR MARJANOVIĆ (šef kluba Hrvata u Domu naroda Skupštine KS)… ne nisu oni 'LEGITIMNI' Hrvati jer nisu iz HDZ /UZP. Ludilo oliti bezobrazluk ne prestaje…
Prpa aaaahhh
Nije "predstavnik hrvatskog naroda" nego "predstavnik IZ reda hrvatskog naroda". Nismo valjda nacisticka drzava.
Dali ovaj Čović zna ili se pravi lud da u SA svi Hrvati uposleni na države jasle.
Dragan Pavelic!
e cova, nece ti pomoci ni tri ustavna suda, kada ti radis na iseljavanjiu naroda kojeg predstavljas, otvori jos koji konzulat da mogu sto prije iseliti, dusmane katolika
tuži čaču što te otrese pored smokve.
ne otrese
Što im ga Čova dobro gura!
"Nama je partner onaj ko s nama želi graditi evropsku BiH", poručio je Dragan Čović. Hrvati, vjerujete li vi prvi u ovo kada znate da ste Stolac, Mostar, Capljinu itd napravili svim drugim osim "evropskim"?
Odoh reći svojoj prvoj komsinici hrvatici koja je i rođena u Hrvatskoj da ona ipak nije hrvatica. E hvala ti Dragane što si ženi sa 75 godina otvorio oči. Bravo fasisto.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Oooo, mamu li vam ebem!!! O etničkom čišćenju najviše pričaju oni koji su ga planski "institucionalno i vojno" organizovali i sprovodili!!!
@StipeDomagoj...koje ti štivo čitas majmune ...ja ne znam koje planski doselio u bobanovo naselje..bunu itd...u mom stanu je bio peksijaner iz konjica a roditelji su mu ostali u konjicu da im nije dlaka s glave pala ..
@StipeDomagoj čitaj presude međunarodnih sudova, pleme li ti ustaško, fašističko ebem!!!
Vrijeme je da Sarajevski hrvati ovog pakasa nabiju na racku!!!:)))))
Ne dajte govnetu nista
Legitimno predstavljanje , epizoda 1245.
Čovke, nebitan si k'o prvo "r" u Marlboru