Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na žalost za takvu izjavu gospodine Čoviću u BIH se ne ide u zatvor. Ako smo mi suverena država pozivanje druge države da se mješa u unutrašnje stvari je izdaja.... idi tamo pa im se dodvoravaj jebli te oni.
Zbog tebe i takvih kao ti BiH neće biti u fokusu interesovanja nikoga na svijetu.A što se tiče Amerike,drago mi je da nismo u njihovom fokusu...
Amerikanci su shvatili sa kakva tri ublehaša treba da razgovaraju. Uostalom i ti i Ivanić ste preko svojih "matičnih" država potpuno pogrešno lobirali. Greška koju ste napravili je nepopravljiva. To bi Srbi i Hrvati u BiH morali da znaju. Bošnjaci su saznali i za njih počinje rasplet za neki dan. Dodatni motiv za Bošnjake da raspetljaju čvor sa svojim nazovi vođama što se očekuje da će platiti pljačke svojih predstavnika i pride Srba i Hrvata.
Izgleda da ste jedino sposobni da ispunite uslove za novi kredit mmf-a. Mene bi bilo sramota se voziti u audiu od 150.000km znajuci da ama bas nista nisam donio dobro ovoj zemlji.
Nije BiH vise u bilo cijem interesu, Covicu. Ljudi odavno uvidjeli da imaju posla s hajvanima, a ti i tvoji B i S pajdasi ste na celu tog hajvanluka vec dvije decenije. I jos se, fol, cudis sto je to tako. Koja ste vi, svi zajedno, gomila kretena, to svijet jos nije vidio...
Bravo za gospodina Čovića, prepoznao je što ga najviše muči i gdje je slab, ironično se osvrnuo i nažalost namjerno obmanuo javnost, jer možda on to priželjkuje da bi onda postavio stvari kako je to zamislio i završio priču o Hrvatskom entitetu u BiH. Ovako uz neskrivenu pomoč gospodina Dodika i optuženika Fahrudina Radončića to bi bio klizav projekat, a mudri Škutor nije pobornik izleta i avantura u nepoznato.
Ali je Bosna odavno u interesu Rusije a od nedavno i Kine.
Šta ste vi sebi umislili?!
Drinsky1 pa gdje si
Ti neznaś śta SAD misli o politici BIH. Nemoj te toliko sigurni da ste u sebe,Big Brother is watching you..