Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u prijevodu...sto prije povecati pdv i raditi na podjeli drzave...
Franjo Tudjman je mrzio Bosnu, i htjeo je podijeliti sa Milosevicem. No i pored toga, ne moze reci da je on bio glup covjek, i da je bio neznalica. Naprotiv, bio je jako pametan, koncentrisan na ono sto govori. Franjo Tudjman NIKAD NIJEDNOM U SVOM GOVORU, KAD GOD JE BIO NA KAMENJARU, NIJE OVE KAMENJARCE DIREKTNO NAZVAO HRVATIMA. ZNAO JE FRANJO DA SU TO SERVI.
@DunjaluckiGazija28 RADI CE...A znas li sto?Djaba im ovo sve sto su stekli ako ne zastite.A kako ce zastititi?Tako sto ce slusati one koji su ih postavili tu gde jesu.A to su stranci...A te tvoje ,,patriote" hahaha smijesan si.Na sta se ti furis.Jesu li to oni sto ih policija marise kada protestvuju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnu i Bosnjake je uništila porodica Izetbegović, Alija je utemeljio Republiku Srpsku, Bakir je slagao žrtve genocida i upropastio tužbu protiv Srbije i milijarde dolara odštete koju je trebala platiti a "divna"" Sebija odbija i djecu da nam liječi..AFERIM
KLAN SICILIJANACA!Mafiozi u svim nijansama i tonovima!
OVA TROJICA ĆE NAS UKOPATI !!!!
Smješkajte se, ali doći će i vama kraj jednoga dana. Tada će vam oči biti pune suza,kao i krvoloku u Hagu što su bile. Doći će dan kada će vas vaš narod skinuti sa vlasti i kada će vam vaš narod suditi. Ništa nije vječno!!!
ne komentarisem cesto ali pratim po klixu komentare ,o kako se takmice ljudi u neljudskosti sve je to u skopu opste kulture nakaradnog sveukupnog drustva zar ne?
Covke viri dodiku iz supka
Tegeltiji daju upute kako da opstruiše i unazađuje. SDA ne treba vjerovati ni jednoj riječi ovih petokolonaša. Boj se Danajaca i kad ti poklone nose.
mora se priznati da fali Bakir na ovoj slici . nije fer da ga nema ......umrijecu a nikad necu shvatiti zasto ovi,, ljudi,, bolje receno monstrumi mrze BOSNU .
dusman do busmana , olos do odrona . tri bandita , tri zlikovca . tri grobara , tri nepriajtelja . tri bestije tri secije . tri nakaze tri prikaze . pogledaj ti ovijeh osmijeha . smiju se kao pi´da na nove gace . slatki su ko secerna bolest....Smrt fasizmu sloboda Bosni . Crknite nepriajtelji bosne mada ste nas doveli na rub nestanka . VOLIM TE BOSNO
Ma ja Tegeltija odmaH otišao PO INSTRUKCIJE KOD VOŽDA
Kaže Šešelj trebali smo skupna sa Muslimanima protiv Hrvata ali ovi istočni Hercegovci ni da čuju
Kriminalci legalni vidi im face samo
Kao Hrvat mislim da je ovaj "nas" najgori
tri Srbina se sastala. Ko će kome, ako nećeš svome.
Kao nikad do sad Dodiku trebaju pare da radi ANP-a dobro podmaze i pocasti dok ANP prodze ali sa Covketom kojem je Ivancov obecao treci nece ici jednostavno bez velikih ustupaka
fine vam te sofe.prilegnite vi malo.divlje svinje.