Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, dogovorili izbor članova Predsjedništva! Dogovorio da član Predsjedništva uvijek bude iz HDZ-a! Ja, kao sarajevski Hrvat, zaista ne želim da me predstavlja neka seljačina iz Ljubuškog ili Širokog. Glasao sam za Čovića i nikad više! Došao je na vlast i čitavu familiju postavio za direktore javnih preduzeća. Zet mu direktor Agencije za zrakoplovstvo, od sestre kćerka direktorica državne Agencije za obrazovanje...
@Čiko1911 A koja je razlika ( za narod koji se vabi hrvatskim) , što sad u Predsedništvu sedi Stožernik , a ne sedi Željko..???
@Čiko1911 Pa otkako je HDZ ponovo došao na vlast ja samo slušam o ratu i nekim podjelama. Mene ne mogu predstavljati oni koji gradove po Bosni i Hercegovini žele podijeliti na hrvatske, srpske i bošnjačke gradove!
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
znači bake ga opet danas prima pod rep :=), a čova nastavlja da trpa :)
Vi koji patološki mrzite Aliju i Bazira, placeni za to ste jedna marginalna manjina i nebuloze koje pišete na klipu i drugim portalima, ne odražava mišljenje većine Građana.
@Nov iGrad ko je bazir? gradjana? mislis, primitivaca koji sticajem okolnosti zive u gradu?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nisu bili na kafi vec na "kavi", na " kafi" su kod Ivanica a na "kahvi" kod baketa...jah!,jah....
Redoslijed izvršenja presuda bi morao biti sljedeći: (1) Zornić; (2) Pilav; (3) Sejdić i Finci. Odnosno, istovremeno.
problem je u ono "skoro" to skoroo se vuce tako godinama i nikako da postane rijeseno.
Bilo je i kolača.
3. kuc kuc. Otvaraj!
Sta jesu li se dogovorili da ce biti gradjanska drzava i jedan predsjednik? Ko u svim normalnim drzavama?
Skoro se dogovorili.To je ko ono zamalo yebo.
Oćemo cigana za jednog precjednika, 4 godine pa onda jevreja. Pa Bosanca.
Ovaj samo BOMBARDUJE kako mu godi i kako to on zamislja a sama stvarnost i realnost su predaleki da bi se uklopile u ovu sadasnju situaciju
Nisam clan SDA ali od rata pa na dalje uvjek sam glasao za njih! UKOLIKO se rijesi "hrvatsko pitanje" prije pitanja "ostalih" i "sejdic-finci" odluka ja vise nikada necu glasati za SDA! Znaci prvo Sejdic-Finci i pitanje ostalih naroda onda moze i hrvatsko pitanje. Drugo, moze i treci entitet al ukljucujuci "refederalizaciju" citave BiH! Mozete pricati i dogovarati se ali nesmijete provoditi takve stvari!
Možeš ti da se sa Bakirom dogovaraš šta god. Bakir mora da pita i onu veliku, veliku većinu koja nije glasala za njega. U suprotnom može slobodno da se nosi...
U ovog lopova je sve skoro, a to skoro nikada da dođe. Evo skoro je postignut dogovor o Mostaru i prođe 8 godina bez izbora skoro.
Skoro sam i ja jebao ali nije to to...
KOLI CE HVATATI OVAKVE KAO ON,,HOCELI SIPA ILI CE KOMUNALNO HIGJENSKI ZAVOD....
meni je fakat nacionalnost članova predsjedništva nebitna, jer su u 99% slučajeva svi lopovi