Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kretenu, tamo gdje ima volje ima i dogovora. A kod tebe nema volje, nema zelje, nema interesa. Tvoj interes su kladionice, treci entitet i ostale bolesne stvari. Ti si sramota hrvatskog naroda. Ti ne zelis da podrzis pravdu za svoj narod koji je stradao od srpske agresije.
Samo naprijed Čoviću dok je ovakvih koji te ne podnose znači da radiš dobar posao
A gdje je pravda za Hrvate stradale od muslimanske agresije?
Ova u crnom kompleticu do Covica je sefica njegovog kabineta Tonka Kresic, kcerka Vida Kresica koji je optuzen za ratne zlocine nad Bosnjacima u Stocu.
kao prvo, treba poštovati zakone koji su na snazi - mehanizam koordinacije je nebuloza koju su prihvatili naši političari na nagovor i(ili) prisilu donosilaca demokratije i principa vladavine prava iz EU
https://www.youtube.com/watch?v=RVuw5mvuVVw&list=RDNqVsDsKdQNc&index=37
KRSTENICA Izvod iz knjige krstenih i miropomazanih Srpske Pravoslavne Crkve Ime i pol deteta: Dragan Covic Datum rodjenja: 20 August 1956 Slava: Sveti Nikolaj Čudotvorac – Nikoljdan Mesto i hram krstenja i miropomazanja: Ostrog, hram Svete Trojice Primedba: (ništa nije upisano) Da su podaci ove Krštenice verni Knjizi krštenih, overava svojim potpisom i crkvenim pečatom paroh: potpis nečitak.
Pa pušteni ste evo 20 godina samo se vi ponašate kao puštena stoka iz tora. Svako vuče na svoju stranu i u svoj džep a niko ne brine o narodu i državi.
kad je u pitanju novac,lako se dogovorite
Mogu se dogovoriti tri čovjeka, ali čovjeka u vašem slučaju nema na vidiku.
Odavno se ujkan u njemu probudio i samo pecka kao tumor i kao vlah.
Do kada ovog kvazi mirotvorca gledati,citati na medijima.Jedan od najvecih protivnika suzivota razumjevanja i postovanja medju svim narodima u BiH.Dodik je mila majka za BiH sto je ovaj.On je svoj vlastiti narod doveo do propasti,izuzmimo dio hercegovine.Samo mozemo predpostaviti koje namjere ima ka drugim narodima.
Do kada ovog kvazi mirotvorca gledati,citati na medijima.Jedan od najvecih protivnika suzivota razumjevanja i postovanja medju svim narodima u BiH.Dodik je mila majka za BiH sto je ovaj.On je svoj vlastiti narod doveo do propasti,izuzmimo dio hercegovine.Samo mozemo predpostaviti koje namjere ima ka drugim narodima.
Tri čovjeka se uvijek mogu dogovoriti. Tri kriminalca nemoguće nikad, jer to im je interes, nebo narode ,ko njih sta zarezuje.
jedno si u pravu, samo vas trojica ne možete da se dogovorite, mi svi ostali, nas par miliona, ferceramo prilično dobro
Lahko bi se dogovorili kad bi sve bilo po tvome jelde...
Sad tvrdi pazar. Vidi priliku da se nesto zaradi. Hrvatski narod definitivno nestaje u BiH. Rat je davno prestao, znaci da nestaje zbog politike koju provode njihovi politicari. I sad hrvatski narod zivi puno bolje nego ostali, a kad bi se Covec okrenuo prema BiH onda bi sigurno zivjeli kao bogovi. Nebi im pala na pamet Hrvatska. I sada su u Hrvatskoj samo bosanci ili skutori. Najomrazenija sorta u Zagrebu su hercegovci.
Nije tri čovjeka,nego tri majmuna. Ljudi se dogovore.