Zatraženo isključenje SDA iz VM
0
Čović: Krenuli smo u prekompoziciju vlasti
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ti si svoju kompoziciju davno propustio i neznam cemu se nadas
sve ovo je dogovor sdp i sda da bblokiraju rjesenje tzv problema sejdic finci tjerali su unitarnog ustavnog zeca a istjerali podjelu federacije na dvije izborne jedinice sto je samo eufemizam za treci entitet iza koga je ovaj put stala njemacka
ceka se reakcija Islamske zajednice i osuda SDPovog bezbosnickog ponasanja
bravo HDZ, bravo ! a sada posaljite i onu ga.mad, Lojavog i us.ta.su za Bakirovim ! i, dajte namkonacno Fahra, on je zagrebacka skola !!!!
Ko se još sjeća prvih demokratskih izbora u R BIH ? Treća stranka, po broju osvojenih glasova, bio je SDP. Dakle, već smo bili svjedoci prekompozicije vlasti. Današnja će se sastojati u tome da Šanko, konačno, postane direktor KCUS. A jedina koja bi nas spasila, bila bi ona na čelu SDP-a, u kojoj bi se Slučajni prolaznik konačno prošao politike !
jes, sada dolazi SDP na sve razine da nas spasi!! JES!!!
dobri bosnjo zlaja :-)
SBB smetljari ce sada uci u vlast :(