Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez obzira sta pisalo nepisalo, sta je dozvoljeno sta ne mi srbi ni pod razno nezelimo sa vama, bilo sta.
crni vuk - perfektan komentar. Dodik pomaze da se otkriju nasi KOS-ovci koji hoce da prodaju i iskomadaju Bosnu (Tihic-Ceric-Radoncic-Izetbegovic). Pazite se SDA jer oni rade za Beograd a ne za BiH. Ko to jos podrzava - Covic (HDZBiH) i Libertas - koji hoce da radikalizuju situaciju da bi Hrvate sveli na manjinu. Oni najvise rade protiv Bosanskih Hrvata a u korist SDA i Dodika. Maske spadaju i sada se vidi ko sta zeli.
Visa prava za ocjepljenje u Srbiji ima SANDZAK I VOJVODINA nego RS .Eto sta je RS. Pa jos niko nije ni potvrdio taj entitet samo oni koji su napravili genocid.
Prije svega SAD odnosno Holbruk je tvorac Dejtonskog sporazuma a ne ustava.Dejtonski sporazum nije nigdje verifikovan pa ni u BiH.Taj sporazum nema uporiste ni u medjunarodnom pravu.Ovaj sporazum dok se neverifikuje u BiH nema bas nikakvu vaznost a prema tome ni RS .Samo me cudi zasto ga patrioti odavno nisu srusili pred medjunarodnim sudom pravde. Vazno je da nista parlament neusvaja gdje se spominje RS kao sad kad bude aneks ustava na distrikt Brcko. Tihic i Covic su potkupljivi sto je dokazano i zele da ozvanice u parlamentu RS .Najodgovorniji za ovo stanje je medjunarodna zajednica koja je donijela Dej.sp. odnosno napravila ovakvu drzavu pa omda politicari. Medj.zajednica je duzna da ponisti Dejton i pomogne kod ustava. Da su se politicari mogli dogovoriti nebi ni bilo rata.Za mene je medjunarodna nesposobnija od bosanskih politicara. TIHIC I SDA POSEBNA PRICA ON I SU SADA OPASNIJI OD ABDICA I DNZ-a.
Bosnu mogu izdati, JEDINO bosnjacki i hrvatski politicari. Kakav Dodik kakvi bakaraci. Dodik, cak sta vise radi na upoznavanju bosanske javnosti sa istinom, sa onim sto nikad ne bi saznali od \"nasih\" UDBAsa. SVE DOK NASI POLITICARI NE OZAKONE TZV.RS ONA NE POSTOJI.
kao prvo, niko u Dejtonu nije dobio drzavu, vec entitet, to ti je neko prelazno rijesenje dok se ne dogovorite ste dalje. Entitet i Drzava ti je nesto ko \"daleko je sunce\" Nemaju srbi nista! Da imaju, ne bi se oni dalje dogovarali o ustavu. Ustav Dejtonski je podstanar u BiH. Nikad nije ozakonjen u skupstini. To sto on ponavlja ko papagaj, znaci samo da oni nemaju nista sve dotle dok skupstina BiH ne ozakoni nesto. Kao sto MI nemamo jos uvijek nikakvu drzavu, tako ni srbi nemaju nista. Dejton, entiteti su samo prelazno rjesenje dok se ne dogovorimo drugacije. p.s. mani se srpske propagande, sto puta ponovljena laz postaje istina.
Bravo HNZ! Koda sam vam ja diktirala text...
pa nemogu se načuditi gluposti čuli novinara i naroda pa čuli izjave da su se Čović i Tihić osramotili zato što Dodik traži da oni javno priznaju da se Republika Srpska neće ukidati i da je trajna ustavna kategorija a ZAŠTO BI SE ONI OSRAMOTILI KADA BI JAVNO PRIZNALI ONO ŠTO SVI VEĆ ZNAMO REPUBLIKA SRPSKA JE SAMOSTALNA I NITKO JE NEMOŽE UKINUTI a eto nisu se osramotili TUĐMAN I IZETBEGOVIĆ U Daytonu KADA SU POTPISALI SVE ONO ŠTO DODIK SADA PONAVLJA KAO PAPAGAJ i sada se javnost u BiH kao pravi glupa pa o kakvoj to samostalnosti Dodik priča PA ČOVJEKU SU U Daytonu dali državu i sad traže od njega da je vrati PA NIJE LUD.
u potpunosti se slazem sa HNZ kad je u pitanju razmisljanje Tihica i Covica povodom prijave protiv Dodika... zar institucije stvarno moraju cekati na pravi politicki trenutak, da pokrenu neke sudske postupke ili prijave??? Ne samo da Tihic i Covic ponizavaju sebe sa ovom izjavom, nego ponizavaju i sve gradjane Bosne i Hercegovine kojima je stalo da imaju pravno uredjenu drzavu gdje ce svi gradjani biti jednakopravni...