Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje ocuvanja vlastite guzice! znas ako hadeze izgubi da ces u zatvor... o tome se radi
Apsolutno. Hrvate u Sa, Tz, Ze ko jbe sve dok je on clan predsjednistva. Treba masovno za Komsica glasati
hrvati mogu imati najbolji zakon na svijetu kad ce ih bosnajci i arapi nadyebati...veoma brzo ce u federaciji biti 95% muslimana i 5% katolika....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I usput, mater ti hebem, jel to samo neko hrvat ko je iz Sirokog B.? Hebem ti pleme usta, je li to neko hrvat samo ako ne voli BiH? Pleme ti odvratno i tebi i sdp kud te oslobodise onda kada ti se sudilo za pranje novca...
@SavoS: Poliži tatin klitoris.
hrvati mogu imati najbolji zakon na svijetu kad ce ih bosnajci i arapi nadyebati...veoma brzo ce u federaciji biti 95% muslimana i 5% katolika....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
čoviću gdje su ti hrvati u rs j... li te dodik
hrvati u bih imaju samo jedno pitanje a to je da zive ljepse slobodnije i bogatije u bosni jer bosna je domovina hrvatskog naroda bila i bice a covic ne.moze rjesiti nijedno pitanje za hrvate u bih jer nije pravi hrvat on je izdajnik hrvatskog naroda
Izborom Komsica Bosnjaci ce spasiti ovo malo Hrvata sto je ostalo u BiH. Izborni zakon je mozda nepovoljan za HDZ ali bolji za demokratiju, barem u FBiH. Ono sto je HDZ u stanju da uradi u Mostaru, uradit ce u cijeloj FBiH ako njihov izborni zakon prodje. Treba dobro paziti sta SDA radi u tom pravcu, njihov moralni kompas je toliko sjeban da ce pristati na sve samo da ostanu u foteljama.
Napio se praljkov....
Hrvati iz BiH će i ovih izbora plebiscitarno glasati za Ćovića, neovisno hoće li ili neće doći do izmjena izbornog zakona u skladu sa presudom najvišeg suda BiH i ne samo da zaštite svoje političke interese o konstitutivnosti i jednakopravnosti naroda, nego i zbog toga što Ćovića muslimani ne mogu očima vidjeti, a to je prvi signal da čovjek radi dobro i ubija bošnjačku nadu o unitarnoj BiH.
Ćović ako želi romske i židovske glasove treba glasno da progovori i poradi na sprovođenju presude Sejdić -Finci, a izgleda da je na dobrom putu.
Čović: Izmjene Izbornog zakona BiH je pitanje svih pitanja za Hrvate??? Bez člana u zakonu koji će se regulisati pojam Vanrednih Izbora, šta god da uradite da se ne stavi u zakon - imačete ulicu za zakon! Ovo radnika što ima na ulicama je samo najava svih građana koji vole svoju domovinu BiH! Smrt fašizmu - Sloboda narodu!
Ne znam zasto Covic stalno mantra isto. Neka brate ode u Brisel pa tamo njima kaze sta hoce
pusti tu priču..zašto se ne bi dogovorili oko osnovnih stvari da svako bude zadovoljan i onda bi se krenulo naprijed..
bih će bez izmjena izbornih zakona biti kompletana u blokadi kao što je mostar. bit će status quo dok se ne podijeli.
cfr - u IZ mora, mora da postoji član u kome se reguliše institucija VANREDNIH IZBORA. Bez ovog člana i pozicija i opozicija komotno prodeveraju mandat - bez imalo sekiracije!
LAŽ !!! Ovo je samo pitanje tvog ličnog OPSTANKA !!! Po Ustavu BiH izabrani član predsjedništva predstavlja sve građane BiH, a ne jednu skupinu konstutitivnih naroda i ostalih. Za svoj rad da predstavljaš sve građane po Ustavu, dobivaš punu plaću od SVIH poreskih obveznika. Prema tome svi poreski obveznici te trebaju birati da bi imao legitimitet !!!
u pravu je.. hrvati se ne smiju ugnjetavati.. zašto hrvati nemaju kanal na hrv. jeziku..jer im bošnjaci ne daju..
@minione2 ma kakvi kanali i kava pretplata tv..vidis da ljudi nemaju za jesti a vi se oko nekih kanala prepirete jos..mazu vam oci s nacionalnim glupostima da ne vidite relanost i usput svoju guzicu zastite..
minine2 - Bošnje daju kanal i nikada ga nizi zabranjivali, lažeš kao i šef ti. Sigurno je da Bošnje neće plačati kanal koji će raditi sva zla šagoljevskog tipa. Plačajte svoj kanal i lajte i na zvijezde, briga nas! Ovako javno izrečeno od Bojane, da Škutori ne plačaju kanal - neka vam ga ona plača! Pokušali ste ali vam je preskupo pa bi opet preko naših leđa - džepova. Dosta nam je AGROKORA. doduše uzaptićemo svu imovinu i srediti račun od rata pa do sada!
Gotov si majmune
ČovaNostra
Nije pitanje svih Hrvata nego hdzeovaca
Ti bi stožerniće o izbornim-feudima? Ali , .neće da može.... Najgore zločine posle 2S.r , počinile četničke i UZPfalage , uključujući genocid.To ostaje zapisano u svetskoj ( ne Srpskoj ne Cro istoriji) , dakle u svetskoj istoriji za veke vekova... A iz te istorije (ne vaše) ce uciti i vaši unuci , jer vam sva omladina pobeže na mrski zapad i tamo se crvene od vaših zlodela....eto to ste svojoj deci i unucima ostavili u amanet....