Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To čujemo već mjesecima
Ovaj čovjek je najveće zlo koje Bosna i Hercegovina ima .
Grđanai vrlo lahko mogu riješiti problem neformiranja vlasti tako što će na sljedećim izborima zalupit vrata pred nosom HDZ-u, SDA i SNSD.
Izborni zakon po vašoj mjeri neće proći, to je jasno. Treba implementirati presude Suda za ljudska prava, koje vama konstitutivnim ne idu u korist.
Jašta je, baš vam odgovara da se dogovorite...
ovaj samo obecava i baca patke neke, on prica kao da on sam moze ista zavrsiti.
Sad kad se vidi kome tendiraju i Francuzi dobar je i Čović. Ali on isto nemože više pomoći. Previše je dogovora palo između Rusije, Turske i Srbije. Macron je samo njima dao doslovno znak da nema ništa protiv. Amanet došo glave
Republika Srpska- ն միակ կայուն է, մնացածը ՝ անկայուն
Ahahshajhasahaaaaaaa
Na osnovu cega hah, koga vi trehate..svake sedmice vidite pomak kojeg niko ne vidi
koji cetvrtak, mjesec godina datum tacan reci mamlaze
Ha ha ha konačno ha ha ha i beskonačno ha ha ha
Laži laži lažiiiii meeee
البوسنة والهرسك فريدة من نوعها وغير قابلة للتجزئة وذات سيادةB i H
البوسنة والهرسك فريدة من نوعها وغير قابلة للتجزئة وذات سيادة B i H !!!!
Da je Čović u predsjedništvu dosad bi već bilo vlasti, nebi se muslimani umislili da su preuzeli državu. Valjda ih je ovaj hladan tuš sa zapada oprao dobro pa da malo popuste. Srbi imaju čvršće saveznike u rusima nego što BH muslimani imaju u zapadu ili u Turskoj a hrvatski narod već i pripada EU, tako da je red da se oni malo zamisle što imaju, a to je samo ta BiH, takva kakva je i koju moraju dijelit.
@mpotocnj Vidjeli smo kako vam rusi pomazu 1999 hahahah