Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nešto više, tačnije 3.000 KM dao je Udruženju hrvatskih stradalnika "Grabovica '93" Mostar u svrhu jednokratne finansijske podrške za sufinansiranje obilježavanja 25. godišnjice stradanja Hrvata naselja Grabovica, općina Mostar, koja će se održati 9. septembra 2018. godine u Grabovici." Krivi navod. Ljudi nisu stradali u saobraćajnoj nesreći niti poplavi, već su pobijeni.
Bravo Begici staro Hrvatsko prezime koje su Bosnjaci maznuli
SDA/SBB/HDZ/SDP/... :) #mislislisvojomglavom
Bosnjaci trebaju da izaberu nezavisnog kandidata za Predsjedništvo profesora Mirsada Hadzikadica, dosta ste nas palili nacionalizmom i lažnim obećanjima o radnim mjestima koja stvarate raseljavanjem omladine. #novaBiH
A sta je Begića sada u tom Posušju.
sve će to narod pozlatiti
zašto spominju Herceg Bosnu ako to ne postoji.
a drugi nek j...
🇧🇦🇧🇦 Ne smiju miševi na crtu stati Hadžikadiću a volio bih pravo da to vidim! Mirsad Hadzikadic DANAS 20.9. u 19:30 h u MZ Hrastovi/Mrkovici, SARAJEVO govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #pravipredsjednik
✨💫 Naprijed profesore. Samo naprijed! I moj izbor je ovaj Mirsad #MH2018
BAKIREEEEE? A ti sine brute? Ili su te opet zajebali ili gdje je tebi lova?
@Coin Bakir Izetbegović koji je podijelio ukupno 87.500 KM
E Klix Klix, uvijek podvale smicalicre, spletke itd. Pisu kako su dva clana podijelila lovu, a ni rijeci o trecem koji je najvise podijelio? Sramotno Simici, sramotno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok dosadašnja vlast radi na iseljavanju iz BiH a pokušava to protumačiti drugačije, jedino je HADŽIKADIĆ došao sa zapada i vratio se u BiH da pokuša popraviti stanje i dati nam nadu. Mirsad Hadzikadic DANAS 20.9. u 19:30 h u MZ Hrastovi/Mrkovici, SARAJEVO govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli!
znaci nasa se lova uglavnom podjelila nekim tamo udruzenjima koja obiljezaju i velicaju agresore 👏👏👏
He' koliko vidim muslimanima netreba pomoc elehamdulillah
@Lowac Nije do Bakira « , on je podijelio 87000€, nego do Klixa koji je to namjernonizostavio.
@Coin BAKIR ti ucero gospoji ali doobro!
... 5.000 KM u svrhu jednokratne finansijske podrške za dovršetak izgradnje spomen-obilježja pod nazivom "Zahvalnost" poginulim i nestalim hrvatskim braniocima Kupresa, u Domovinskom i Drugom svjetskom ratu. Ovo ustašama ili partizanima u drugom svjetskom??
Kolo vlasko-sokackih sestara...
Ove što su podijelili manje sredstava iz tekućih rezervi staviš na stup srama, a onoga tko je najviše podijelio ( B. Izetbegović) namjerno izostaviš. Čista Gebelština!