Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi prrdsjednik pored zastave BiH. Akademik Ćović će ponovo i ovog puta dobiti plebiscitarnu potpru svih Hrvata iz BiH na predstojećim izborima. Jedini član Predsjedništva koji se javno oglasio povodom Dana Nezavisnosti BiH sa čestitkom. Bravo Dragane.
Sretan 1. Mart -Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.A vi svi koji vladate 25 godina lagano u mirovinu!Lp
Hvala dragane .... samo ti niko vis e ne vjeruje nista zbog ljigavosti koju pokazujes .....
žohar
Licemjer!
draganeeee srbineeee ciji pasos imas? u kojoj drzavi glasas? koja drzava ti je druga domovina? kako je bilo imati svoj licni konc logor?
ljigavi kriminalac...mrs u 3 pm
ja bi današnji dan iskoristio (kao i sve prethodne) da ti se plemena najašem 😘
To si dobro rekao za sebe... da zaboravis licne teznje... svoj UZP... Generala Praljka i ostale zlocince.
dan joge
spustio je loptu jer mu je naranđasti bakir obecao rjesenje izbornog zakona za dom naroda kako on zeli. bakir je smrdo najveci i o a stoka borci (jer su sda glasaci) treba da idu njemu gore pred vilu nek protestvuju.
dragana za bošnjačkog člana predsjednišva
Hali, je li to Radoncic, ne Covic ovdje- nema veze, j..,, i tebi m....
Da zaboravimo, je l'da, na lične težnje sve osim izmjene izbornog zakona koji je nezaboravan.....
Marš đubre.
svaki dan treba da iskoristite da zaboravite licne teznje........i pozabaviti se malo sa onim bitnim stvarima zbog kojih vas je narod birao.........