Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tkz. Senad je che.tnik ne pali te se na ovog kre.tena koji ni sam ne zna šta je,,, braćo Hrvati
Ma bravo Senade dragi nepismeni maloumniče. Ni ti ni tvoja braća bradata u kratkim hlačicama nećete mene potjerati. Prije ćeš ti otići na mrski zapad tražiti posao i promovirati zaostali istok a ja ću i dalje biti tu i živjeti. Pozdrav svim Poturicama koji djele mišljenje ovog k.r.etena Senada da mu se pridruže na baušteli u Njemačkoj ili se malo obrazuju i počnu čitati da ne budu zaostali ljudi koji koće našu zemlju u napretku i guraju ju u ruke ekstremnog Islama od kojeg će na kraju nastradati samo BiH Muslimani.
Đe je tu veliki vođa? kako je moguće da se Gargamel sastaje s škutorom i pregovara a da nema jedinog građanina. Niđe veze. Odmah treba organizirati sastanak na međudržavnoj razini između Zlatka i Željka o rješenju za Mostar. A pravo rješenje je sve Hrvate potjerat u Hrvatsku i gotovo. BiH je Muslimanska zemlja i takva jedino može biti.
Covic je ljepsi 100 puta
Sulejmane čuvaj se da te potrčko genocidaša Dobrice Ćosića ne prevari jer je nedavno na jednom sastanku ponovo razrađivao antidržavnu strategiju sa još jednim Dobricinim potrčkom koji je na direktnoj vezi sa Dobricom i ostalim genocidašima iz SANU. Otvori četvore oči i neka tije Bog na pomoći.
posjetite ....malo i zuti portal..(Poskok.info)........da vidite kako se ercegovci ratoborni.