Komentari (472)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati iz HDZ-a BiH drže sva ministarstva financija u državi-i na federalnom i na državnom nivou. Hrvati iz HDZ-a BiH drže sva ministarstva pravde u državi (na oba nivoa). Hrvati iz HDZ-a BiH drže ministarstvo obrane, a predsjednik Federacije BiH je Hrvat iz Busovače koji se baš morao useliti u vilu u Sarajevu. Čović je svu svoju familiju postavio za direktore javnih preduzeća.
Ja kao sarajevski Hrvat, zbog tebe Dragane Čoviću, ne mogu dobiti posla pa ne vičem da sam ugrožen, a ugrožavaš me upravo ti! Posao ne mogu dobiti jer se ne slažem s tvojom politikom, a nijedan Hrvat ne može dobiti posla bez dozvole vrha HDZ-a BiH!
Пресели се у Мостар или се изјасни као Бошњак, треће нема осим трећег ентитета!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zavisi u kojem dijelu BIH zivis. To isto će reći i Bošnjak koji živi u Banjaluci ili Srbin Hercegovini. I sam sam katolik, ali ne smatram se ništa ugrozenijim od bilo kog stanovnika ove drzave. Jedini cilj mi je u životu da poslije fakulteta nadjem posao u struci i ostanem živjeti ovdje. Te podjele i statusi da je neko ugrozeniji okačite mačku o rep. Sumnjam da je vama dvojici i vašoj cijeloj porodici do 20 koljena unazad loše.
Da li je ugrožen katolik u Travniku kad mu se oduzima zemlja za gradnju arhiva BiH? Da li je ugrožen katolik u Zenici, kad na patron župe bude zalijepljen plakat na crkvi i oko crkve "pređi na Islam," i da na badnjak bude isključena struja na crkvi u Zenici koja je izgrađena 1974 jer kao nije plaćen priključak tad!
škutorija se digla opasno
Situacija je tako teska da je Covic morao da zasuce rukave i skrene rijeku samo da bi on i familija imali odakle da piju vode. Mosti mislit! Covjek vilu gradi a ne daju mu da pije vode. Smrc!
Loš je samo zbog vaše politike "više voli Hrvatsku od zemlje u kojoj si rodjen"...
Evo ih preuzeli su i cetnicku ideologiju o "ugrozenosti" naroda koristenu za sijanje razdora u zemlji uoci rata. Covic je pristalica mraka, nacista pa i ne cudi meak koji siri okolo sebe, ali ovaj drugi sto se proglasava pastirom je jos vece zlo jer koristi svoju Bozije misiju da zlo prikaze dobrim. Tuga. Nijedan od njih dvojice raja nece vidjeti, ali se iz sveg srca trude da ga ni njihove ovcice ne iskuse.
ma hajde
Joj price. U Bosni sve manjine hoce neki aparthejd. Kako bi zivio da si u Japanu? Zivio bi ko Japanac. Posto si u Bosni i Hercegovini, Bosanac (kršćanin, hindu, majmun štagod) si i tako ces zivjeti kao i svi ostali Bosanci i Hercegovci. ako ti se ne svidja, mrš u pi*** materinu kao i ostali koji su otisli pa cine Bosnu zemljom sa najvecim procentom iseljenja stanovnistva. Je*o vam pas mater svima i Bošnjacima i Hrvatima i Srbima i Sejdićima i Fincima.
@Zilot pa sto ne odu tamo gdje se osjecaju kao Srbi, Hrvati, Rusi, Palestinci??
Za položaj Hrvata u BiH najveća krivnja leži u vodstvu HDZ-a Hrvatske, Tuđmanu i HDZ BiH tako da ti Čoviću o tome nemaš pravo ništa da pričaš.. a skužajte me Don Vinko Vi još manje...
kako vas dvojicu nije sramota davati takve izjave bas ste idioti sve ste pokrali isad ko vi branite hrvate a dzubradi da se niste rodili trebalo vas je izmisliti fuj
Gdje nece biti kada ih Cova levati kao i ostali
Ye*bi mater. I ja sam zivio u Rvatskoj jedno vrijeme i nisam imo ni priblizno prava koliko vi imate u BiH. A... uvijek ima i ona.. razguli siroko ti polje
Koja to ti prava nisi imao u "Rvatskoj" a koja su regulirana Ustavom RH? Gukni...
Ti kao Bošnajk u BiH si nacionalna manjina. BiH je višenacionalna država. Bih nije Bošnjačka država!
iskreno?...boli me kyrac za ustasama.....
Crkva=HDZ, HDZ= crkva. Bosnjaci su naivni i nikako da shvate da nema vise nekadasnjih bosanskih franjevaca, ta vremena su prosla ima vec dosta godina. Sad su to sve VELIKI HRVATI HDZ govori javno, ono sto crkva tajno. Da Puljicu otvoris novcanik, pronasao bi HDZ clansku iskaznicu :)
Nikad nisu ni postojali bosanki franjevci. Mogu biti samo Hrvatski ili Srbski franjevci. Bosna je regija a ne nacija. Puljić bi po tebi trebao podržavati one koji su glasali za Komšića? One koji protjeruju njegov narod?
“Ja idem u audiju osam s aerodroma, papa ide u nekom tamo fordu. Šta reći na to sve? "
Da si neskroman! Ili bolje reci drcan
da ne znaš vidjeti što čovjek želi reći. Želi reći kako je papa skroman. Za papu zna cijeli svijet i zadovoljava se ford (fokusom, mislim). A za Čovića zna možda samo balkan. Čović je se ponizio.
Ovo jadikovanje mi liči na spašavanje porodice rahman...
Dosadni ste više sa sranjima u pojedinačnoj ugroženosti jednog od "naroda", kreteni glupi nacionalistički. U ovoj zemlji smo ugroženi svi, i to najviše zbog takvih poput vas, prokleta bagro!