Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je isto kao da Jevrej pokusava spasiti Hitlera !
Kolutara je Tito
Ode komentar protiv Konakovića...pas mu m....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mislim da ce ovi biti pometeni sljedece izbore od strane SDA
Pa Bakir je godinama spasavao Dodika, hahah. Kakvi licemjeri.
varas se
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je istina, onda i ne zaslužujemo ovu državu
Ja se sjecam prije bruku godina kad je sdp došao na vlast i uz pomoc mog glasa.U tom mandatu su se slizali s zelenim termitima i nakon toga ostisli u politicku historiju.Isto to radi ovaj klocanovic.Jari ne gine smetljiste vec nakon prvog mandata !
Neka tako nam i treba kakvi smo boljeg ni netrebamo dino spavas li dobro
Ko je u motelu Barka u Istocnoj Ilidzi pred referendum o 9.januaru koji je ujedno bio Dodikov predizborni fol dao istom novac od MMF-a. Odgovor jeeee... Naravno, Bakir. Pogledajmo istini u oci, ovi sad ne rade ništa, što vec SDA i kompanija nije radila do sad.
Samo smo krivi jer smo dozvolili Nastavniku Tjelesne kulture da nas predstavlja legalno kao I to da nam kroji sudbinu u svakom pogledu. Njegova Akademska titula sve sama govori za sebe. Nista novo na Balkanu!
Ma trebali smo zlatnog sa mitroljezom birat...on sve sredi haha
Konjo je kasika u med za genoc i uzp
Sda je mila majka kakvi ste vi nip i sdp... ako ikad vise izadjem na izbore samo Bake!
K...e se takozvani "Srbi" a spasavaju ih Bosanci,a hoce da se kao otcijepe hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,j...m li ti tetku u slezenu
Konjaković ide spašavat onog koji otvoreno prijeti secesijom, izdajnik nad izdajnicima, ulizuje se genocidnoj tvorevini i Srbiji te UZP-u i Hrvatskoj
Nek komsiji crkne krava ali ipak hocemo jedinstvenu BiH kakvo licemjerstvo
Pa kako ces jedinstvenu kad ti Dodik potkopava drzavu.Mislis da ce odustat od te ideje
mogu supci sve pomagat onome koji je ponosan na pokolje bosnjaka, dno dna
To bi bilo fenomenalno, usloviti Dodu da potpiše i izglasa prioritetne zakone za EU. Za male pare dobijes ono sto se nije uspjelo 30 godina. Sami pristupni fondovi su 10 puta veci nego novac koji Dodiku treba. Podrzavam u potpunosti!
tesko nama u sarajevu
Ova poprilicna ciganija pocela prositi na sve strane
Konakovicu izdajnice