Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još im čačkalice u ustima
Kaže Bakir hajde ti prvi prodji sa autom pa ću ja kroz kanal , u ljetnim sam cipelama
Talibancicu, niste nas mogli prevariti s ❤️🌟GrAdJanSkOm🌟🌺 pa sad otvoreno prijetite. Najprevrtljiviji narod
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ravnoglavi Covicu jel bio Genocid u Srebrenici?
@SvevisnjiBog @TuzlanskiRambo@RajaSaSokaka32 @Takomako @ProjectNemezis @Twenty4Sevenn @lalegator……..Srbo pokatoliceni providan si. Zeljko Komsic nije nkakva pijandura, vec vas sadasnji i buduci predsjednik. Bude li Bakir nesto pokusao da vam preda, moze samo na Adu Ciganliju da se preseli.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/djecija-javna-kuhinja-u-lukavcu-u-teskom-stanju-jos-nisu-dobili-novac-iz-budzeta/190610108.....Sta ima, kako ide!? Sta ima jos 👉😎🖤🖤🖤
Šta su jeli? Zna li se šta?
Kao prvo, trebali ste vidjeti na sta je licio cirkus i (cak iskljucena struja) nase “kompletno obezbijedjeno naselje” dok je trajao sastanak. Strasna lakrdija, kao da su dosli….Bajden, Markon, Kraljica Elizabeta i….naravno Putin. Dodo je prije kraja pobijegao. I da, ovo ce biti gradjanska drzava bez obzira sto na razgovore pozivaju plemenske vodje a ne predstavnike nas gradjana….Da, nas GRADJANA BiH.
Bake na aparatima, sankcije na vratima
Samo rat ce da rijesi ove probleme..
Glup si ili rata vidio nisi.
Dok se oni loptaju Dodik osniva institucije ....49 % OUT..
Sve će oni potpisati što im se naredi.
Zabraniti im lupetanja nakon tih sastanaka
ma oni tam sjedili uzivali...i kontali koje ce fore nama budalama prodavat....bas njih briga....sprdaju se sa narodom
Ne da Satler Izborni zakon 😂
Zadnja im bila.
Sve razgovore sa Palmerom prekinuti. Uzeo novac kojim su Srbi lobirali u Americi. Nezvanicno rukovodi odredjenim politickim i ekonomskim procesima u Srbiji. Nogom ga u dupe i nikad vise ne smije krociti u BiH.
Zamisljam kako izgleda radna vecera. Da li ono jedu i mljackaju i pricaju a sve umascenih brkova..
zamisli da nas vode ludzaci koji komentarisu po klixu.. rat bi se stvorio za sedam dana..
Mrršš i vi i Palmer
Koji smo mi glupani i trpimo ove seronje ...fuj