Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koja budala ce doci i investirati u ovako nestabilnu zemlju. Prvo moras urediti zemlju pa traziti investitore, a ne da svaki posao mora proci da bi se ugradio neki politicar.
Da bas svi investitori odreda otisli u Hrvatsku, Sloveniju, Bugarsku, Crnu Goru bla bla. Kad shvatite da investitora nema niti ih je ikad bilo oticete u penziju. Bez penzije naravno.
Zafalilo para njima...
Gotovo, Efendić će nam izgraditi prekrasni prazan hotel od 500 soba. Da i Bakir đe ima primat zvanice, kad 2018 ne bude više predsjednik BiH. A Dragan u MOSTARU NOVOM GLAVNOM GRADU HERCEG BOSNE. PA JEL VI MISLITE DA SMO TOLKE KRETENČINE ? Da ćete nas vas dvojica vodat DO BOLA ko vola oko pregovaračkog stola, pa nas NA KRAJU ISPREGNUT IZ JARMA pustit na livadu ko i svaku stoku da nešto prezalogijimo, i da nas vjerske zajednice žedne utjehe na Ahiretu NAPOJE !! A Efendić potpisuje !
TIKA je do sad samo za školsku infrastrukturu u BiH dala 89 milona KM, da ne računamo Stari most u Mostaru i Konjica, Višegradsku ćupriju, Ferhadiju...
svaka cast turskoj ali ja bi volijo u bih vidjeti njemacke investitore.turska je jos uvijek feudalna drzava.
@Juraj.Janoši hrabar je onaj ko je spreman pogledati istini u oci.
Nikad koristi od turske.
Jel ih ovo u hodniku primio
Kad obezbjedite povoljan ambijent, smanjite korupciju, pojednostavnite propise, uhapsite drzavne neprijatelje, osigurate evropski put BiH, investicije ce same doci.
Dosli po sadaku