Komentari (783)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo mi vrlo dobro da oni imaju problem sa nasim iftarima, sehurima, dzumama i islamom opcenito. Zato su nas i klali u ratu. Govna fasisticka.
@tessko22 Mogu dusmani crknut,Bosnjaka muslimana je sve vise! Nisu djaba srusili preko 600 dzamija samo u rs-u,a naravno zato sto mrze Bosnjake i islam! ALLAH I BOŠNJACI PRORADIT CE INAT SILAN BOSANSKI!
@tessko22Opet predizborna lafina Bakira Izetbegovića Baš si se sjetio u izbornoj godini da postavljaš ovakva pitanja. Kako ste samo dobro uštimani ali sreć mrtvaci
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Izetbegovic je imao sansu i priliku da taj rjesi jos dok je Komsic bio clan predsjednistva al ne on je mislio samo ce se to srediti i naravno sad je djavo dosao po svoje. Toliko o njegovoj sposobnosti.
Pa ne bi moglo biti usvojeno ni u vrijeme Komšića. Prošlo bi dnevni red, ali bi na glasanju palo jer treba potpuni pristanak tri aždahe. Srpski predstavnik u to vrijeme je bio iz SNSD . a teško bi to oni pristali.
Sad ti Bakir kriv za ovo? hahahah kako ste vi scepini placenici jadni
Religiji prijeti izumiranje, prvo na naprednom dijelu planete, a onda i na našem, zaostalom. Ovakva pitanja će u bliskoj budućnosti biti stavljena ad acta, a naši nasljednici, djeca i unuci, sa podsmijehom će pričati o tome kako smo zaostali, primitivni i retardirani bili.
hehehe oni vam donesi qarine a narodi BiH ih puše i ližu... Kad vidim ovu trojicu i šta rade...znam da najglupnji ljudi žive na ovim prostorima i da nam nema pomoći sem da se iselimo odavde...
To samo pokazuje koliko nas MRZE i zele ISKORJENITI! More FUJ!
Šovinistička farsa
httpwww.facebook.com/mjuzaaaa/videos/1697010613678563/ najbolja muzika provjerite
kakvo iznenadjenje
hahahah...poturice pa vi u biH niste ni na nivou manjine:):):)
..inace vi bi da drzava BiH i njene bilo koje institucije (dakle i one zajednicke i pojedinacne),..da nemaju nikakav uticaj,da nema inspekcijskog, policijskog, drustvenog i socijalnog nadzora:):) Baka bi da LEGALIZUJE "islamske Institucije" u BiH na taj nacin da ih nicim drzava ne moze dotaknuti,..tj da mu to Srbi i hrvati potpisu,,,hahahahahah Dakle taliban se obucava i skloni u dzamiju,..i nedodirljv je..ko da ima DIPLOMATSKI IMUNITET Poturice,..pusite na qurceve
Ovo za mene nije nista dugo nego, stavljanje Bakira u centar paznje i prikazivanje njega kao borca za svoj narod ali ova dvojica ga kao koce i on ispada zrtva. U prevodu, podrzite Bakira on se bori za vas i samo SDA je pravi izbor. Predizborna i nista vise. Mamu vam j...m vise.
da znas da ima istine u tome sta kazes
Kakve religije i ugovori sa državom, manite se tih antika više, neka vjeruje ko šta hoće i ko šta osjeća, ali ne miješajte više politiku sa religijom i sa nacionalnošču. Ukidajte sve ugovore i mrš, ovog Čovića treba za muda objesiti...
Masa komentara... prvo bi trebalo vidjeti kako to izgleda, a ne komentarisati samo sa aspekta vlastitog vjerskog opredjeljenja.
"Također bi bio strogo zabranjen bilo kakav inspekcijski nadzor u ovoj vjerskoj instituciji. Sporazum čak ide dotle da štiti čelne ljude IZ i od krivičnog gonjenja, da se niko iz IZ ne može krivično goniti od strane države, nego isključivo se slučajevi eventualnog kriminala istražuju od strane vrha IZ itd. Dakako, ne treba još mnogo objašnjavati da se shvati da se na ovaj način Islamska zajednica pretvara iz vjerske institucije u eksteritorijalnu državu.."
Ok.. čitate samo naslove i vidite iz njih da ste ugroženi, iako niste, ali da li zaista želite da vaša država potpiše takav sporazum sa bilo kim??
sta ce covic pricat dovoljno je pogledat sta svecenici njegove vjere kazu za njega i to je to.
Da je veće muško od crvenobradog na čelu, više bi nas i poštovali. Ovako, šta smo posijali to i žanjemo. A ko je našao se iznenađen ovim komunističkim srbinom i hrvatom, budala.
pa dobro debilu jesil toliko glup ili imas toliku mrznju u sebi? zasto u svemu vidis jednog krivca kad se zna ko je krivac evo ovo sad je pokazalo koliko mrze nas muslimane i da bi ponovo da se ponovi rat. ali opet je maloumnicima kriv jedini koji se bori za drzavu.
Bakire , strpljenja malo ...Idu izbori , ... Draganće-Čova , zvani akademik , štovatelj UZPea ( a nekad i čirilice) , više sigurno neće moči opstruirati ništa .. Sudrug mu , ronhill-baja , uskoro pod Eu sankcijama , od fotelje predsedničke , ništa... Tako da će to biti izglasano ...vrlo brzo...( a i sve drugo , Map , Nato , vežbe vojske i td i td...) PS : četkama topli predlog da čitaju sabrana dela srpskih književnika , braće Tarabić.
Vrlo jednostavno za rješiti,Poništiti ugpvore sa drugim crkvama.pa onda napraviti jedinstven ugovor za sve.Po meni su ti ugovori obično sranje,svijet je prapun akvih budala.