Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro ce one koji ne glasaju za hdz i crkva odbacivati i proganjat
Likovi zreli za smetljište historije, nakon što im se presudama oduzme imovina stečena kriminalom. Čovićev punac koji je Rudar u penziji kupuje nekretnine vrijedne oko pola miliona maraka, Čovićev zet je direktor BHANSA (kontrola bh neba) i osim svoje plate handri budžetske pare za kupovinu namještaja i umjetničkih slika, a usput je uhljebio svoju porodicu na budžet, ukratko: Čovićeva uža i šira porodica treba iza rešetaka uz oduzimanje imovine
Đesi Europejac nezastupljeni, samo vodu mutiš.
Tako se to planira, a vazda se spočitavalo reisu da se miješa u politiku.
Herceg Bosnu nikad i niko nije priznao, ni tokom rata ni poslije i nikad niko i neće.
Znaci katolicka crkva se mijesa u politiku Bosne i Hercegovine, sta je jos novo?
Čoviću je potrebna božja pomoć
Jad. Religija i drzava??? Nes' ti srednjovjekovne kombinacije! Kao drustvo tu smo negdje.
Način na koji se ovdje komentiraju vjerski vjerodostojnici Crkve naroda s kojim trebaš graditi zemlju samo pokazuje kakav je odnos i povjerenje.
@gooUser1599561906 Postoje ljudi koji nemaju visoko misljenje o popovima i svestenicima kao ti. A graditi dobar odnos sa dobrim ljudima je lako a sa idiotima ne ide nikako.
Tražim pomoć da apelira na misama da se glasa za HDZ isto ko i Bake što je tražio i na kraju i dobio ono što traži po nosu
...naravno,ovdje nece biti 500+ komentara jer komunjarama je u redu kada se popovi petljaju u izbore...ali kada to neki hodza uradi.e onda je belaj i pljuvanje.
Vidi dragana seljacica kako sjedi
Ako mu je SDAonako dentlimenski prepustila nekoliko opstinaopcina u centralnom djelu ,zasto onada nebi bio za ukidanje Kantona.Bez zahtjeva treceg.Vise od polovine Katolickog zivlja zivi van granica ......koje su zacrtane tajnim projektom.
2022 papa HDZ-u 👋
Sta kaze HDZ biskup?? Ko ne glasa za HDZ nije legitiman, ma nije Hrvat….Prozor/Rama nisu legitimni, ni Tomislavgrad, jel kocko, jel?
@Idol Tako je i u pravu si. Mi smo zidovi vi ste arapi. Jel jasno??
Kad se biskup kandiduje na izborima onda može pričati o politici. Ovako nije ovlašten ni kompetentan. Popijte po jednu pa razligu svako svog posla.