Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ti znaš kad nisi bio na sastanku....
9 bosnjackih-gradjanskih, 6 srpskih i jedan HDZ je realna slika BiH i brojnosti Hrvata. To sto ti mislis i sto ti se popusta da si 33 posto nije realno
Mo Covke, svi su ti ledja okrenuli osim Milanovica.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čoviću u crno si zavio hrvatski narod. Opljačkao, iselio. Podržavaju te samo oni što zavise od tebe uposleni u Elektroprovredi, Eronetu itd. Stranačka mladež koja sanja da će i oni jednom skrenut tok rijeke u svoju vilu. Nitko te izvan kamenjara ne briga,mrziš zemlju u kojoj živiš a na račun koje živiš 30 godina bez da si išta uradio
Pa sta te briga o cemu se pricali kad nisi bio prisutan, i sjasi vise s tim izbornim zakonom nece biti po tvojoj mjeri nikad u to budi siguran.
Jedno je sigurno. HDZ će u procentu od 100% odvojiti glasove Hrvatskog naroda a za to je najzaslužniji Komšić.
Greška u tipkanju. Ne odvojiti već osvojiti.
Ovaj ko papagaj. Ne odustaje!
A gdje je pečat kako bi Vi Bosnjaci rekli? Samo jos jedna ,,šarena laža” za Vas! Hrvati ce svoje isposlovati do zadnje stavke a za to je garant hrvatsko more koje trenutačno gosti NATO brodove ali Boze moj danas sutra moze i Rusku armadu kao i kinesku! Kako ste nam vi Bosnjaci? Okrećete leđa Hrvatima koji su vas stalno branili od Srba! Pa bujrum Vam!
Fašizam izbija iz svake tvoje riječi, mržnja i netrpeljivost. Nije nam to strano, doživjeli smo, mnoge ste nas pod zemlju poslali. Spremniji smo sada.
Pušiona:)
Kalimero ubi kuknjavom.
Sto te volim kad plačeš,kukaš,Moliš,samo da guzicu sacuvaš
Ko o čemu kurva o poštenju
Ovaj će sve žrtvovati za vlast ovaj je gori od Dodika i Vučića zajedno
Jesi PROLUPO pa znaš i tvome lopovliku je kraj
kmecanje level pro
Zmija prava… ljiga obicna
Srednja Bosna je zahvaljujući draganovim metodama skoro pa očišćena od Hrvata,Posavina,Usora, te cijeli teritorij RS... Je li sad na redu Hercegovina,samo je još ona ostala?
Ostarili na nasim grbacama, krmad sva trojica
Haha neces ba biti predsjednik djaba se trudis