Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj brat haha, pa i jeste svi ste vi braća u združenom poduhvatu pljačkanja naroda
SDA HDZ BRACA !!! narod misli oni se mrze hahahha 🐑🐑🐑🐑🐑
Dragane, plemicu od Radobolje, nije problem da se omoguci svima kandidovanje. Problem je u tome sto vi katolickii Srbi hocete da ogranicite svim ljudima, da mogu da biraju sve kandidate, to jest hocete da omogucite samo odredjenim ljudima u ovom slucaju tvojim katolickim Srbima, da mogu birati samo tebe, a to je nista drugo nego APARTHEJD. Ako ti to Bakir omoguci, bolje neka bjezi iz Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Onaj tko slavi 9 januar ne može predstavljati hrvate u predsjedništvu.
Bakira nazvao bratom istinu je rekao konacno a sve ostalo gluposti
Covic zaboravio da manjina u Evropi ne diriguje sta je moguce a sta nije. Nije ovo Iran ili Sj Koreja. U Evropi, vecina glasa sta hoce, taman da je BREXIT, i to je za sto bi USA i UK i EU 100% u rat isli da odbrane.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VAS cemo prve ganjati po Hercegoviniiii, Draganeeeeeeeeeeeeeeee
Ma trebo je rat bit dok nek one pobijedi. I eto mu sva Bosna. Ovo nema smisla.
MOLIM DA SE POREZI ZA OVU DRZAVU, TACNIJE ZA UHLJEBE KOJE BIRA VECINA I MANJINE, DA UPLATE KONSTITUTIVNO I JEDNAKOPRAVNO POREZE, TAKO DA VAM BOSNJANI NE IZDRZAVAJU UHLJEBE I DA NE PLACAJU NJIHOVE EKSTRAVAGANTNE PROHTJEVE. ISTO TAKO MOLIM BOSNJANSKU STRANU DA PROVJERI KOLIKO FEDERACIJA BIH PLACA ZA DRZAVNE INSTITUCIJE, A KOLIKO RS, TACNIJE DA LI JE ISTINA DA JE RS 2020 GODINE PLATILA 6 MILIONA MARAKA ZA DRZAVNE INSTITUCIJE, A SVE OSTALO FEDERACIJA?
Prvo je došao najgori izvještaj za BiH od strane Evropske komisije (dok je isti bio pozitivan za dvije drogeraške zemlje (Albaniju i CG) te Srbiju, zemlju načičkanu ratnim zločincima i krimosima visokog kalibra, a sada nam se samo slijevaju zapadni emisari - svi od zla oca i gore matere. Riječju, svete nam se za zapadnog poniženja u Afganistanu i zbog kočopernog Erdogana.
Bakir uporno ignorise raspodijelu sredstava FBIH vs RS, uplate u drzavne institucije, trosenje u drzavnim institucijama, nacionalna zastupljenost u institucijama BiH, odnos procenata u stanovnistvu vs. etnicka zastupljenost u institucijama BiH itd. Evo recimo pohrvaticke manjine ima manje od 8%, a samo u Vijecu ministara su zastupljeni sa 3 glasa od 9 ukupno. Ima ih vise u Vijecu Ministara nego Bosnjana, a ima ih manje od Bosnjana barem 7 ili 8 puta.
Da ne govorim da je Bakir otjerao sve koji su mogli razmisljati donekle svojom glavom i postavio oko sebe obicne nesposobne klimoglavce. Bakire, ti si suvise mekan, slabo radite, mekani ste, evo cak svi zele s tobom pregovore, a ne s drugim Bosnjanima jer znaju da si ti taj koji ce im dati sta pozele. Zato tebe zele na drugoj strani stola. Koliko si oruzja kupio za Armiju RBIH?
Stozerni predstavnik hrvata, doduse malo majoriziran.
HAJDE TI JARANE DRAGANE PRVO KRENI PLACATI UHLJEBE KOJE BIRAS IZ SVOG DJEPA, ZNACI POBRINI SE DA MANJINA KOJU VODIS I ZA KOJU GOVORIS DA JE KONSTITUTIVNA, PLATI SVOJE TROSKOVE STO NA PODRUCJU FBIH, STO NA PODRUCJU BIH. JER PLACATI 6% POREZA U KASU, A IZ ISTE KASE GRABITI +33% LOVE, NIJE BAS LIJEPO, NEGO KJE POKVARENO. TRAZI OD MILANOVICA DA TI UPLATI RAZLIKU OD 27% GODISNJEG BUDZETA BIH KOJEG UHLJEBI KOJE TI IZABERES POTROSE, A MANJINA NE UPLATI.
TIPA IZABERE MANJINA KOJA UPLATI U KASU 6% POREZA, ONDA TIP IZABERE UHLJEBE KOJI POTROSE IZ TE ISTE POREZNE KASE +33% LOVE. I IMA OBRAZA JOS POSTAVLJATI PITANJE? KAD CES TI KONSTITUTIVNO I JEDNAKOPRAVNO POCETI PLACATI POREZE, TAKO DA BAR TVOJHE PROHTJEVE PLATI MANJINA KOJA TE IZABERE SA MANJE OD 100k GLASOVA, OD CEGA SU RODJACI UHLJEBA KOJE SI UHLJEBIO, VECINA.
Etnicke odrednica u demokratskom drustvu ne moze da bude uslov za izbor ili kanditaturu....zato mora da se brise...npr. da bi bio predsjednik bilo koje drzave treba da budes nj gradjanin a ne da budes crn ili bijel, zidov ili krscanin, musko ili zensko, ljevak ili desnjak, brkove ili ne..itd. To su sve oblici i vrste identiteta....ali samo pasos te zemlje i budi sta hoces
Kakav krasan dan, Bakir se slaže sa Čovićem a Sejdo leži negdje pod šankom. Neprocjenljivo
Pa u pravu je. Narod se mrzi jedino ovdje. Vani se uredno radi, trguje, kafendiše...
Sqmo je jedno rjesenje.Pod hitno ispitati od strane tuzioca zasto adz uslovljava,koci i ne dozvoljava progres BIH..Svima je jasno da oni hoce podjelu i nista drugo.To je i tudjman zelio ali ku... dokoljenko.Samo gradjanska covke nebitni.Nego idi ti kod dodona pa zapjevaj koju zajedno s njim.Komso suvereno vlada.
Što se tiče kolege, mog brata Bakira, neću u to ulaziti, jer ćemo on i ja sutra cijeli dan pričati" sta ima brate, kako nam je mati
Sve je moguce covke, sve je moguce. Nikad ne reci nikad
"Što se tiče kolege, mog brata Bakira, neću u to ulaziti, jer ćemo on i ja sutra cijeli dan pričati", naveo je ----- zamisli izjave...pa ovaj dana nebi sjedio na čelu HDZ-a samo da je normalno biračko tijelo
Sokole,nema nametanja rješenja već dogovor,ako nema dogovora sve ostaje isto.Jednostavno i jasno