Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas postoje nacionalne, nacionalisticke i narcisoidne stranke
\"I prema ozbiljnim istraživanjima urađenim izvana, HDZ BiH vrlo dobro stoji i uspoređujući s drugim hrvatskim strankama HDZ BiH nema konkurenciju... Da ne bi neko shvatio da želim reći da su druge stranke nešto bolje,ali ovo je ipak žalosno,jer ova poruka znači da u hrvatskom narodu (po njemu) u BiH ni u budućnosti nema mjesta za neku drugu stranku,odnosno,za neki pluralizam mišljenja... To znači (po njegovim riječima) da će i dalje vladati jednoumlje što je neshvatljivo u 21. vijeku... A nešto slično je na sceni u RS-u već godinama... A šta je sa rješavanjem teške ekonomske situacije i problema običnih ljudi kada se makne u stranu ta standardna priča o nacionalnim interesima i slično...
@@Naivni Kome ćeš ti ujo pričati o povratku, samo u Mostaru ste ubili preko 30 povratnika poslije rata, od toga dvojicu mojih komšija.
Covic u miru gusi sto je u ratu radio prlic
Nemoj se praviti naivan. Svaki lonac ima i poklopac. Pošteno bi bilo reči da sve tri zajednice tamo gdje su većina vode isključivu politiku. Čak tamo gdje su Hrvati je najslobodnije za druga dva naroda. primjer povratak u Drvar, Stolac, Čapljinu. Nije idealno ali je najpozitivniji primjer. S druge strane povratak Hrvata u Konjic i Travnik? Ubojstva Hr. policajaca, pokolj obitelji na Božić, postavljene bombe i slčno. Ali ti si naivan Musliman koji je to previdio jelda?
Na ovom svijetu ne mrzim nikoga, pa ni HDZ i njegovo rukovodstvo. Međutim, činjenica je da rukovodstvo HDZ-a, a vjerovatno i glasači koji godinama glasaju za njih, od Dejtonskog morovonog sporazuma vode jednu prljavu antibosansku politiku. Dakle, spomenuto rukovodstvo je na fonu NDH-azije i to pokazuje stalno i na svim nivoima. Primjer: preseljavaju hrvatsku populaciju u Hercegovinu, dvije škole pod jednim krovom, forsiran antagonizam prema BiH i Bošnjacima/Bosancima, savez sa SNSD-om, formalno su umjesto HR HB tu fašisoidnu i ratnu tvorevinu nazvali HZ HB. Tamo gdje je HDZ u većini, kao i u entitetu RS, ništa što podsjeća na BiH ne postoji - od državne zastave pa dalje. Dakle, kad njihov vođa ili njihovi predstavnici kažu BiH to je takvo podmuklo i cinično da mi se kosa diže na glavi..... Dok je takve politike nema normalnog stanja i države BiH.
ako bila koja stranka ove sestorke predje nekih hajde recimo 5% na izborima nesto sa narodom nije u redu (blago receno). ne zelim nikoga da vrijedjam ali to su cinjenice i istini treba pogledati u oci. ako se svi narodi u bih \"pomire\" sa cinjenicom postojanja drzave bih kriminalci koje imate u vlasti ne mogu onda opstati i blokada ekonomskog razvoja u bih ce biti okoncana. do tada cete se svi zajedno valjati u sirotinjskom blatu. stvar je toliko jednostavna i poruke evropljana i svijeta toliko jasne da samo idioti mogu da biraju partije koje podkopavaju drzavnost bih.
SDA je najodgovornija za krizu u drzavi, zbog borbe za fotelje drzavu su gurnuli u jos vece blato, sto su cinili i ove dvije decenije dok su bili u vlasti
da nije bilo blokada pojedinih stranaka, prvenstveno SDA jer su oni prekrsili dogovor o buzetu cime je i doslo do politicke krize, davno bi se to ustrojilo
SDA su nepokon popustile... Nema vise njihovog zaustavljanja i saotiranja napretka drzave... Ili ih uskoro nece biti...
J3balo ma*jku ako smo mi svi normalni
ce se vlast preporoditi kad iz nje bude otisla SDA... To ce biti praznik....
ovaj kriminalac uvijek isto laze i daje suplje izjave koje vi ubjedljivo prenosite
Na ovim izborima u penziju ili na politicko groblje ide SDA... Jer... NAROD ZNA.....